Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!

Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!

Teatrul Țăndărică deschide stagiunea de vară "Teatru, stradă și copil" , ediția a VII-a.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2018 - 16:39

Proiectul care se desfășoară în perioada 22 mai-23 septembrie 2018 în Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor și Parcul Carol din București, are ca scop conștientizarea privind dezvoltarea și educarea copiilor prin artă, dar și deplasarea teatrului acolo unde aceștia nu au acces la cultură. Pentru realizarea acestui deziderat, Primăria Municipiului București, prin Teatrul de Animație Țăndărică, au lansat proiectul Teatrul Itinerant Țăndărică. Astfel s-a născut un proiect cu caracter unic în peisajul teatral local. Copiii pot participa la atelierele de jocuri teatrale și construcție de marionete și la numeroasele spectacole din țară și din străinătate.

În ediția din acest an, Teatrul Țăndărică se va afla în: Parcul Sebastian (22 mai-17 iunie), Parcul Lumea Copiilor (23 iunie – 22 iulie) și Parcul Carol (1-23 septembrie)

Biletele pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor, Parcul Carol) 

Citește totul despre:

#StagiuneDeVaraTeatrulTandarica

Comentarii

loading...