13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăCulturăElevii bucureșteni își vor testa talentul actoricesc, în cadrul proiectului „5 licee...

Elevii bucureșteni își vor testa talentul actoricesc, în cadrul proiectului „5 licee – 5 teatre”

A noua ediție a proiectului „5 licee – 5 teatre” a fost lansată, ieri, la Liceul de arte plastice „Nicolae Tonitza”, informează Agerpres. 

Anul acesta se vor bucura de proiect, în intervalul octombrie – decembrie 2019, elevii din Liceul de arte plastice „Nicolae Tonitza”, Liceul teoretic „C.A. Rosetti”, Liceul tehnologic „Mircea Vulcănescu”, Liceul teoretic „Ştefan Odobleja” şi Colegiul tehnic „Gheorghe Asachi”.

Gala „5 licee – 5 teatre” va încheia proiectul cultural, ocazie cu care elevii celor cinci licee participante vor juca în fața unui juriu de specialitate, încercând să impresioneze prin reprezentațiile lor artistice care vor fi premiate. 

Adolescenții pasionați de teatru vor avea astfel ocazia să treacă prin trăirile actorilor profesioniști, de la emoțiile interpretării unui rol pe una dintre marile scene ale Bucureștiului, până la recunoștința publicului simbolizată de aplauzele de la finalul spectacolului. 

Prima ediţie a început în anul 2011, la iniţiativa ECDL România. De atunci, 1.200 de elevi din 35 de licee bucureştene diferite au participat la acest proiect. În ediția a noua li se vor alătura cei 150 de elevi din liceele menționate.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă