Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doar 10 locuri disponibile la workshop-ul de scenaristică ținut de prof. Roger Hyams de la Londra

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2019 - 13:29

Regizorul Cristina Jacob organizează un workshop de perfecționare a unui scenariu de film, timp de două zile, în weekendul din 8-10 noiembrie, la Hotel Susai din Predeal, sub îndrumarea profesorului Roger Hyams de la London Film School.

Pentru prima dată în România la un curs de scenaristică, Roger Hyams spune: 

“În calitate de scenarist, încerc să înțeleg fiecare proiect din perspectiva celui care l-a scris. Dedic mult timp în special creării personajelor și a relațiilor dintre ele. Cred că în asta constă succesul unui scenariu. Workshop-ul din România o să pună accentul în prima fază pe întregul grup, fiecare participant cunoscând deja ideile și din celelalte scenarii înscrise la curs, urmând să le dezvoltăm mai amplu prin conversație de grup. Iar prin o serie de exerciții vom reuși să conturăm mai bine personajele. Voi încuraja în timpul workshop-ului lucrul în echipă. A doua zi din workshop se concentrează pe interacțiunea mea cu fiecare scenarist în parte, lucrând la perfecționarea proiectului pe care îl are în dezvoltare”.

Cursul organizat de Cristina Jacob prin Asociația Scenariștilor Români (ASCER) are doar 10 locuri disponibile.

Înscrierile se fac la adresa î[email protected] până pe 28 octombrie printr-un synopsis sau printr-un treatment la scenariul pe care îl aveți deja scris, în format PDF, atât în limba română, cât și în engleză, maximum 4 pagini.

Preț: 500 Lei, iar organizatorii oferă gratuit cazarea, urmând că participanții să își achite transportul și mâncarea la locație.

 

Comentarii