7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăCulturăDe Ziua Internationala a Cartii, libraria online LIBREX lanseaza campania ,,Solidari cu...

De Ziua Internationala a Cartii, libraria online LIBREX lanseaza campania ,,Solidari cu tine”

Unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care i le puteti insufla unui copil este cel al cititului si cea mai buna metoda prin care poti face acest lucru este prin puterea exemplului. Chiar daca pana acum nu ai citit, din diferite motive, este momentul ideal sa incepi sa iubesti cartile. Ai de ales intre mii de autori si zeci de mii de titluri, asa ca sigur vei regasi carti care sa te bucure cu adevarat. Multe persoane nu vor sa citeasca din cauza lecturilor obligatorii din scoala generala si liceu, care nu erau tocmai pe placul tuturor. Insa, acum poti alege titlurile pe care sa le citesti. Incepe cu autori foarte cunoscuti si apreciati in intreaga lume. Alege bestseller-uri care au fost ecranizate si te asiguram ca vei incepe sa adori lectura.

 

In cazul in care vrei sa comanzi carti si nu stii de unde, iti recomandam libraria online LIBREX si iti aducem si o veste buna! De Ziua Internationala a Cartii, LIBREX lanseaza campania ,,Solidari cu tine”. Aceasta are ca scop incurajarea cititului in timpul pandemiei de Coronavirus, prin trei actiuni de solidaritate:

 

–        LIBREX ofera transport gratuit pentru toate comenzile, indiferent de valoarea lor. Astfel, daca iti doresti o singura carte, vei plati doar contravaloarea ei.

–        Donatii de carti: in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania, LIBREX doneaza 400 de carti pentru copiii si adolescentii din comunitatile defavorizate, care nu au acces la cursuri online in aceasta perioada. Poti sustine si tu aceasta initiativa, achizitionand de pe site vouchere de 5, 10 și 15 lei. Sumele obtinute din vanzarea de vouchere vor fi folosite pentru donarea cartilor.

–        La fiecare comanda, LIBREX ofera semne de carte in editie limitata,  #CititulInVremeaCOVID, pentru a aduce putina bucurie in sufletul cititorilor si pentru a pastra si amintiri frumoase din aceasta perioada.

Bineinteles ca vestile bune nu se opresc aici! Daca vrei sa citesti o carte exceptionala, o carte ce abia a fost lansata si care a fost asteptata de catre milioane de persoane din lumea intreaga, iti recomandam cartea Testamentele, de Margaret Atwood. Daca ai citit deja Povestea Slujitoarei, scrisa de aceeasi autoare, mai mult ca sigur te va fermeca aceasta lectura. Iar daca nu ai citit, iti sugeram sa incepi cu Povestea Slujitoarei, pentru a intelege mai bine cartea Testamentele.

 

 

Pe scurt, ambele carti prezinta o lume utopica, undeva intr-un viitor nu foarte indepartat, in America. Acolo, se instalase un regim teocratic crestin, care anulase orice drept fundamental al femeilor si orice libertate, acestea devenind slujitoare. O parte dintre ele, aveau insa o alta sarcina: aceea de a creste natalitatea cu orice pret, devenind astfel ,,utere umblatoare”. In cartea Testamentele, actiunea se petrece la 15 ani dupa evenimentele din Povestea Slujitoarei si da cititorilor ocazia sa afle ce se intampla in momentul in care regimul crestin incepe sa dea semne ca ar ceda.

 

Iti garantam ca este o carte ce te va impresiona si care iti va pune multe semne de intrebare. Vei aprecia mai mult libertatea pe care o ai si posibilitatea de a face propriile alegeri in legatura cu viata ta!

 

Speram sa sarbatoresti Ziua Internationala a Cartii alaturi de LIBREX si sa comanzi toate titlurile ce te vor atrage!

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă