Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DACĂ NOI NE IUBIM, muzical adolescentin, pe muzica trupei Holograf

Doi adolescenți, aparent diferiți , se luptă cu frica de a risca. Ea-o fată ce iese fără să vrea în evidență, el-un rockstar. În urma unui pariu, povestea ia o întorsătura interesantă. Unde pot ajunge Axell și Jess… dacă ei se iubesc?

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2018 - 14:21

Muzical adolescentin

Cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – muzicalul, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe si iubire. Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este live.

Muzicalul "Dacă noi ne iubim" este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu si scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf.
“Dacă noi ne iubim”- muzical adolescentin este primul muzical de tip generationfusion din România. Spectacolul creează un pod peste generații, între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre,
Bilete https://www.mystage.ro/bilete/Daca_noi_ne_iubim_-_muzical_adolescentin-1460?af=15/#/r=7888)
O producție JG Production.
Organizat și promovat de Asociația Culturală Flower Power.

 

Comentarii

loading...