12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăCulturăCum a devenit Orban „ctitor” al culturii românești. Unde a așezat o...

Cum a devenit Orban „ctitor” al culturii românești. Unde a așezat o cărămidă

„Am devenit, astăzi, unul din ctitorii Teatrului din Grivița 53. Salut inițiativa lăudabilă a tinerilor actori independenți, sub îndrumarea regizoarei Chris Simion-Mercurian, de a vinde cărămizi în Parlamentul României, pentru construcția unui teatru nou”, transmite Ludovic Orban.

Liderul PNL le cere celor care doresc să susțină acest proiect, inclusiv parlamentarilor, să achiziționeze cărămizi pentru noul teatru.

„Am sprijinit pe cât a fost posibil, și în perioada în care am fost premier, sectorul cultural, grav afectat de pandemia de COVID-19, și îmi doresc să revenim din nou, cât mai curând, la săli de spectacol pline, la aplauze îndelungi, și la bucuria de a vedea talentații noștri artiști din nou pe scenă”, conchide Orban.

Echipa Grivița 53 a adus în Parlamentul României, 5.000 de cărămizi care pot fi cumpărate. Evenimentul face parte din campania „Vindem cărămizi. Construim un teatru”, ce urmărește construcția unui teatru pe Grivița 53, București.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă