3.3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCulturăCum a devenit Orban „ctitor” al culturii românești. Unde a așezat o...

Cum a devenit Orban „ctitor” al culturii românești. Unde a așezat o cărămidă

„Am devenit, astăzi, unul din ctitorii Teatrului din Grivița 53. Salut inițiativa lăudabilă a tinerilor actori independenți, sub îndrumarea regizoarei Chris Simion-Mercurian, de a vinde cărămizi în Parlamentul României, pentru construcția unui teatru nou”, transmite Ludovic Orban.

Liderul PNL le cere celor care doresc să susțină acest proiect, inclusiv parlamentarilor, să achiziționeze cărămizi pentru noul teatru.

„Am sprijinit pe cât a fost posibil, și în perioada în care am fost premier, sectorul cultural, grav afectat de pandemia de COVID-19, și îmi doresc să revenim din nou, cât mai curând, la săli de spectacol pline, la aplauze îndelungi, și la bucuria de a vedea talentații noștri artiști din nou pe scenă”, conchide Orban.

Echipa Grivița 53 a adus în Parlamentul României, 5.000 de cărămizi care pot fi cumpărate. Evenimentul face parte din campania „Vindem cărămizi. Construim un teatru”, ce urmărește construcția unui teatru pe Grivița 53, București.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. S-a ocupat de partea de comunicare a instituției Avocatului Poporului, în calitate de consilier al Avocatului Poporului, în perioada februarie 2015- iulie 2019. Este absolvent și licențiat al trei facultăți: Facultatea de Fizică, Facultatea de Automatizări, Facultatea de Drept, ultima fiind terminată în iulie 2021. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

State europene, misiune comună în Afganistan

Mai multe state europene colaborează în vederea deschiderii unei misiuni diplomatice comune în Afganistan, a declarat preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, citat de Reuters."Ne gândim...

Inițiativa lui Macron: misiune europeană comună în Afganistan

Emmanuel Macron, președintele Franței, își dorește să existe cât mai curând o misiune europeană comună pentru Afganistan. Mai multe ţări europene lucrează la deschiderea unei...

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă