8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalVirgil Ianţu revine pe sticlă: "Vrei să fii milionar?", varianta Kanal D

Virgil Ianţu revine pe sticlă: “Vrei să fii milionar?”, varianta Kanal D

Kanal D a achiziţionat cel mai renumit şi de succes format de televiziune pe plan mondial «Vrei să fii milionar?» pentru grila din această toamnă.

La 10 ani de la lansarea pe piaţă în Anglia, game show-ul “Vrei să fii milionar?” revine în România la cerinţele publicului avându-l ca prezentator pe «părintele» acestui format în Romania: Virgil Ianţu. Marele premiu al concursului va fi de 1 milion de lei.

“Vrei să fii milionar?” este un format al 2waytraffic – divizia de distribuţie al Sony Pictures Television – multiplu câştigător de premii, care a marcat un traseu important în evoluţia formatelor TV din întreaga lume.

De la debutul în Marea Britanie a devenit rapid un fenomen al ratingului cu o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori.

“Emisiunea “Vrei să fii milionar?” şi-a dovedit eficienţa pe piaţa românească iar publicul a îndrăgit şi s-a ataşat de acest format. “Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată “, a declarat Virgil Iantu.

“Vrei să fii milionar?” este un program puternic, un format care în majoritatea ţărilor din Europa de vest continuă să fie lider în PrimeTime, un format care se adresează tuturor şi care este subiect de discuţie între prieteni, vecini, colegi.

“Deşi nu mai este prezent de 8 ani pe piaţa din România, studiile de cercetare ne-au îndrumat spre “Vrei să fii milionar?”, reieşind mereu că romanii işi doresc mult să revadă programul, însă nu oricum, ci cu Virgil Ianţu în rol de prezentator. Sunt convinsă că cei mai mulţi încă işi amintesc frumuseţea formatului, însă ce nu îşi aminteşte majoritatea telespectatorilor este tensiunea şi puterea acestui program de a ţine întreaga familie în faţa televizorului”, declară Clara Bomboe, Programming and Planning Senior Manager.

“De mult nu a mai existat în peisajul media o emisiune de cultură generală, iar publicul mă intreba când revin pe sticlă cu “Vrei să fii miliardar?”. Uite că revenirea se întâmplă după aproape 8 ani, la Kanal D. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc.” a mai spus Virgil Iantu.

Kanal D România este parte din Dogan Media International – subsidiară grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piaţa de media în Turcia. DYH are în portofoliu său cele mai importante cotidiene printre care “Hurriyet” si “Fanatik”, cele mai importante posturi TV (printre care Kanal D, Star TV si CNN Turk), staţii radio şi case de producţie audio, video şi print.

Despre Zucchero

Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă