8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalVinul roşu l-a făcut celebru, dar Ali Campbell - legendara voce a...

Vinul roşu l-a făcut celebru, dar Ali Campbell – legendara voce a UB40 – preferă şampania

Iniţial scris şi interpretat de Neil Diamond, “Red Red Wine” a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri ale grupului britanic UB40, ajungând pe locul 1 în prestigiosul Top Billboard în 1983. La 28 de ani de când a lansat această versiune a piesei, Ali Campbell o va interpreta pentru prima dată pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 16 iunie. 
 
 Ali Campbell ajunge pe 16 iunie pentru prima dată la Bucureşti. Artistul a avut amabilitatea de a răspunde cererii Fundaţiei FARA de a participa într-un eveniment caritabil. Ca urmare, toate încasările provenite din vânzarea biletelor se vor duce direct către această fundaţie care sprijină peste 3000 de copii săraci, orfani sau cu dizabilităţi.
 
 Mai mult decât atât, Ali Campbell a fost de acord ca sumele provenite din vânzarea la concert a ultimului sau album, “Great British Songs”, să fie de asemenea donate către Fundaţia FARA.
 
 Ali Campbell va sosi la Bucureşti în după-amiaza zilei de 15 iunie. Pe 16 iunie va susţine o conferinţă de presă şi va acorda interviuri. Apoi artistul se va pregăti se ofere publicului bucureştean un show de zile mari care va cuprinde, în proporţie covârşitoare, hit-urile cărora le-a dat viaţă alături de foştii săi colegi de la UB40.
 
“Red, Red Wine” nu va lipsi din repertoriul zilei de 16 iunie. Cu toate că unul dintre cele mai mari hit-uri lansate de Ali Campbell împreună cu UB40 are ca subiect vinul roşu, această băutură nu se află pe lista de cerinţe a artistului. Campbell va sărbători reuşita concertului de la Bucureşti cu un pahar de şampanie Moet&Chandon, răcorită cum se cuvine.
 
 Pe lângă şampanie Campbell nu a avut multe pretenţii către organizatori ” o cabină personală în care să găsească ceai cu miere şi lămâie şi cafea proaspăt făcută, apa plată şi sucuri de fructe. 
 
 Accesul în Sala Palatului va fi permis începând cu orele 19:00. Concertul va începe la ora 20:00 şi va fi prefaţat de trupa TAXI care va susţine un mini recital de 30 de minute. 
 
 Ali Campbell şi trupa sa vor fi introduşi în scenă de Prinţesa Marina Sturdza, unul dintre patronii spirituali ai Fundaţiei FARA alături de Prinţul Charles şi Nicole Kidman.
 
 Biletele de concert au preţuri de 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei şi 220 lei şi pot fi procurate din reţeaua Eventim. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă