Victor Rebengiuc: Toată conducerea țării e formată din semidocți, oameni fără pregătire. Asta mă enervează cel mai mult, comunismul și PSD-ul

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, într-o întâlnire cu publicul, că "Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire" și a susținut, în acest context, că "o să mor tot în comunism! Credeam că nu".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.10.2017 - 08:31

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, într-o întâlnire cu publicul, că "Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire" și a susținut, în acest context, că "o să mor tot în comunism! Credeam că nu".

"Asta mă enervează cel mai mult, comunismul și PSD-ul", a subliniat marele artist, citat de publicația Metropolis.

Aceste declarații au fost făcute la data de 6 octombrie, la Librăria Humanitas.

"Vă mulțumesc că ați venit aici, nu știu ce așteptați de la mine, pentru că îndemânarea mea nu este în a vorbi în public și de a exprima fel de fel de idei, ci sunt obișnuit să joc pe scenă, acolo mă pricep cât de cât, și în fața aparatului de filmat. Nenorocirea este că sunt destul de bătrân și, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… Și nu-mi place asta. Nu m-am împăcat cu comunismul. A existat o scurtă perioadă, de încercare de a uita comunismul și de a trece la lucruri mai plăcute, dar văd că în ultima vreme, se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă. Lucrul ăsta mă enervează și nu cred că merităm așa ceva. Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire, care, pentru noi cei care mai citim o carte și mai știm ce se întâmplă în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul și PSD-ul", a spus Rebengiuc.

Pe de altă parte, actorul a prezentat și motivele care l-au determinat să refuze să joace în filmul „Moromeţii 2”.

"A schimbat distribuția. Dacă rămânea distribuția din prima serie, era altceva. Ei erau băieții mei, fetele mele, nevasta mea, era o justificare de vârstă între noi. Acum i-a coborât pe toți cu 30 de ani, deci băiatul care-l joacă pe Nicolae are vreo 18 ani. Eu am 84, sunt străbunicul lui, nu pot să fiu tatăl lui în film. Și am zis că de ce să mă expun ridicolului. Cu părere de rău am renunțat", spune Rebengiuc.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...