Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trupa Sarmalele reci porneşte într-un turneu naţional

În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, membrii trupei Sarmalele Reci pornesc în turneu naţional. Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Vlady Săteanu, Mircea Horváth sunt azi mai trecuţi ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

31.01.2013 - 16:44

În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, membrii trupei Sarmalele Reci pornesc în turneu naţional. Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Vlady Săteanu, Mircea Horváth sunt azi mai trecuţi prin viaţă, mai împliniţi din punct de vedere muzical, dar la fel de entuziaşti ca la primul concert.

În cadrul concertelor din turneul naţional, publicul va asculta piese reprezentative ale trupei, din toate perioadele: „Ţara de vrea prost", „Aurolac", „Prostia la putere", „Gaşca de la bloc", „Maniac", „Haos.ro" sau „Şpriţ de vară", „Cocktail Molotov", „Violeta", „Telefonul nu mai sună", „Dacă n-ai fi tu" sau cel mai recent single „Nu mai fac". Toate se potrivesc la fel de bine astăzi, ca în ziua, mai recentă sau mai îndepărtată, în care au fost lansate.

Sarmalele Reci este una dintre cele mai logevive şi mai coerente trupe ale rock-ului românesc. Piesele trupei îmbină mesaje sociale, cu ironia fină, dar şi cu repertoriul liric, în care romantismul se îmbină cu cugetările maturităţii despre viaţă, dragoste şi lume.

Primele concerte din turneu vor avea loc pe 15 februarie - La Fierărie, Suceava şi 16 februarie - Underground Pub, Iaşi. Biletele se găsesc la cluburi şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe eventim.ro).

Citește totul despre:

Comentarii