15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalSCANDAL la X Factor. Câştigătorul ar putea să nu îşi ÎNCASEZE Marele...

SCANDAL la X Factor. Câştigătorul ar putea să nu îşi ÎNCASEZE Marele Premiu de 200.000 de euro. Vezi de ce

Andrei Leonte, câştigătorul X Factor, ar putea să nu îşi încaseze Marele Premiu de 200.000 de euro. Antena 1 a anunţat printr-un comunicat de presă că “va acorda marele premiu odată cu clarificarea declaraţiilor date de Andrei Leonte la înscrierea în concurs, declaraţii care s-ar afla în contradicţie cu regulile acestui format internaţional”.

“Antena 1 anunta telespectatorii si votantii X Factor ca va acorda marele premiu odata cu clarificarea declaratiilor date de Andrei Leonte la inscrierea in concurs, declaratii care s-ar afla in contradictie cu regulile acestui format international”, se precizeaza in comunicatul emis de Antena 1.

În prezent se desfăşoară o anchetă pentru a stabili dacă a fost respectat sau nu regulamentul X Factor. Reprezentanţii Antenei 1 vor să clarifice dacă câştigătorul se afla sau nu “într-o relaţie contractuală cu vreo casa de discuri”.

“Postul de televiziune îşi rezervă dreptul de a verifica aceste circumstanţe, pentru ca premiul constând în 200 000 euro şi un contract cu o casă de discuri să fie acordat în conformitate cu regulamentul.

Potrivit acestuia, în concurs sunt acceptaţi doar participanţii care nu se află într-o relatie contractuala cu vreo casa de discuri, iar declaratia se face pe propria raspundere.

Antena Group doreşte să-şi păstreze atitudinea imparţială fata de aceasta situatie si totodata sa asigure publicul telespectator de intreg respectul pentru alegerea facuta si voturile exprimate in timpul concursului X-Factor.

În acest sens, Antena Group depune toate eforturile împreună cu deţinătorul de format pentru rezolvarea corectă a acestei situaţii, soluţie ce va fi comunicată imediat atât concurentului cât şi publicului telespectator”, se precizează în comunicatul de presă emis de televiziune.

Andrei Leonte i-a învins în finala X Factor pe Iulian Vasile si Alin Vaduva şi a câştigat Marele Premiu.

 

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...
Ultima oră
Pe aceeași temă