5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalROMANII AU TALENT. Concurenţi spectaculoşi în cea de-a patra semifinală

ROMANII AU TALENT. Concurenţi spectaculoşi în cea de-a patra semifinală

Cea de-a patra semifinală a emisiunii “Românii au talent”, care va fi difuzată vineri, de la ora 20.30 la Pro TV, va aduce în faţa telespectatorilor un nou val de concurenţi talentaţi, printre care un contorsionist de 82 de ani şi un contratenor, informează Mediafax.

Lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român al ţării este din ce în ce mai strânsă.

Vineri, în cea de-a patra semifinală, vor evolua Florin Cârpaci, contorsionistul în varstă de 82 de ani care a reuşit să reducă la tăcere o ţară întreagă cu mobilitatea sa, căluşarii de la “Plaiurile Olteţului”, 60 de dansatori care vor zgudui şi la propriu şi la figurat scena de la “Românii au talent”, Ciprian Cordos şi prietenul său canin Slow, Alexandru Chitic, băiatul care jonglează cu flăcări, Dadi+, trupa care a demonstrat că nu trebuie să ai măsurile perfecte pentru a dansa şi a face show, Ialcin Regep, contratenorul care a impresionat pe toată lumea cu vocea sa, trupa de dans Lil Motion, copiii care au demosntrat că profesionalismul nu ţine de vârstă, Marian Florea, cel care traduce în engleză orice melodie românească, magicianul Marius Paraschiv, cel care a reuşit la preselecţii să transforme totul în porumbei şi iepuri, Oana Lianu, naista care l-a impresionat pe Andi Moisescu pe scena din Cluj, Răzvan Rotaru, actorul-dansator care a stârnit hohote de râs cu numărul său şi Radu Ionescu, chitaristul din Craiova care a demonstrat că fotbalul şi chitara merg mână în mână.

Invitaţii speciali ai celei de-a patra semifinale vor fi Titanii Funky Fresh, Robo şi Valentin Păun, care au pregătit un moment special. Tot vineri seară va urca pe scenă Ştefan Stan, marele câştigător de la “Vocea României”.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă