Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pavel Bartoş dă voce unui "monstru" într-o nouă animaţie Disney

Începând cu data de 21 iunie, pe marile ecrane din România va rula “Monsters’ University”/”Universitatea Monştrilor”, o nouă animaţie care completează povestea din “Monsters’ ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

20.05.2013 - 15:19

Începând cu data de 21 iunie, pe marile ecrane din România va rula “Monsters’ University”/”Universitatea Monştrilor”, o nouă animaţie care completează povestea din “Monsters’ Inc.” cu întâmplările din studenţia celor doi simpatici monştri Mike şi Sulley.

Filmul va rula pe marile ecrane din România începând cu 21 iunie, în format 3D şi 2D, atât în versiunea dublată cât şi în cea subtitrată. Varianta dublată în limba română include voci cunoscute din lumea teatrului, precum: Pavel Bartoş (Randy), Ruxandra Sireteanu (Decan Hardscrabble), Ciprian Cojonel (Squishy/Chifli), Alexandru Georgescu (Don) sau Viorel Ionescu (Terri).

Mike Wazowski (în varianta dublată, vocea lui Florian Ghimpu) este un monstru cu un scop clar în viaţă: vrea să studieze la Universitatea Monştrilor şi să devină astfel un monstru profesionist. De când pune piciorul său verde în campusul Universităţii Monştrilor începe antrenamentele, dar se pare că visul său este mai greu de îndeplinit decât ar fi crezut. Acolo îl întâlneşte pe colegul James P. Sullivan, “Sulley” (în varianta dublată vocea lui Claudiu Stănescu) un adversar de temut, cu un talent monstruos. În noua animaţie Sulley nu mai este “ursuleţul de pluş” gigantic pe care cinefilii şi-l aduc aminte din “Monsters’ Inc”, acum este un atlet bine făcut, conştient de abilităţile sale şi chiar un pic arogant. Îşi dă seama repede că talentul său ar putea compensa din timpul pe care îl va dedica studiului, dar în scurt timp are parte de o mare surpriză: Mike se evidenţiază la cursuri, deşi forma sa fizică nu îl ajută. Mike îl scoate din sărite pe Sulley, aşadar spiritul competitiv al celor doi începe să încingă atmosfera. O înfruntare directă între cei doi îi duce direct la excluderea din Programul de Ţipat. Dezamăgiţi că visul lor de-o viaţă s-a ruinat, cei doi sunt obligaţi să se împrietenească şi să se alieze cu alţi monştri excluşi din program pentru a-şi remedia greşeala.

Plin de ţipete care alternează cu momente amuzante şi scene emoţionante, noua animaţie Disney•Pixar este regizată de Dan Scalon (“Cars,” “Mater and the Ghostlight,” “Tracy”), produsă de Kori Rae (“Up,” “The Incredibles,” “Monsters, Inc.”), iar coloana sonoră poartă semnătura talentatului compozitorului Randy Newman, proaspăt inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi răsplătit pentru creaţiile sale muzicale cu premii Oscar, Emmy şi Grammy.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...