NEW MONEY: Misterele averii lui Michael Jackson: starul pop este mai valoros ca oricând

Care era valoarea averii și brandului Michael Jack­­­­son strict la momentul morții sale, în 2009? Un conflict fiscal în derulare între avocații defunc­­tului Michael Jackson, supranumit regele muzicii pop, și autoritățile federale fiscale din SUA (IRS) se con­­turează a fi cea mai mare dispută legată de taxe din toate timpurile.

Share

New Money 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2017 - 16:29

Care era valoarea averii și brandului Michael Jack­­­­son strict la momentul morții sale, în 2009? Un conflict fiscal în derulare între avocații defunc­­tului Michael Jackson, supranumit regele muzicii pop, și autoritățile federale fiscale din SUA (IRS) se con­­turează a fi cea mai mare dispută legată de taxe din toate timpurile.

La mai bine de șapte ani de la moartea starului pop Michael Jackson din cauza unei supradoze de propofol și lorazepam, te-ai gândi că bârfele despre regele pop-ului s-au epuizat. Într-unul din rarele sale interviuri acordate în mijlocul campaniei electorale, Melanie Trump povestea pentru revista DuJour cum Jackson, prieten cu Donald Trump fiind, a lăsat să se înțeleagă că ar fi sărutat-o pentru a-l face pe acesta din urmă gelos. Și tot recent, într-o apariție la CBS, Madonna a povestit și ea despre micile giugiuleli din trecut cu starul. Tommy Hilfiger și-a amintit de vizita făcută în anii ’90 la Neverland, celebra proprietate din California a cântărețului. Michael îl aștepta în biroul său așezat pe un tron aurit, uriaș, cu un plasture la nas si purtând ochelari de soare. Cei doi copii mai mari, Prince și Paris, erau îmbrăcați ca niște personaje din musicalul de pe Broadway „Sunetul muzicii“.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...