Mircea Cărtărescu a povestit cum a fost confundat cu Liiceanu, cu Mungiu și cu Mircea Badea

Scriitorul Mircea Cărtărescu a recunoscut, duminică seară, la Digi 24, că în multe situații oamenii care îl recunosc pe stradă îl acuză că ar fi omul lui Traian Băsescu, dar cei care îl apreciază nu îl recunosc după figură ci îl confundă cu alte persoane publice.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2017 - 08:37

Scriitorul Mircea Cărtărescu a recunoscut, duminică seară, la Digi 24, că în multe situații oamenii care îl recunosc pe stradă îl acuză că ar fi omul lui Traian Băsescu, dar cei care îl apreciază nu îl recunosc după figură ci îl confundă cu alte persoane publice.

Cărtărescu a relatat trei asemenea situații. Într-una, la un spectacol, cineva aflat mai în spate a spus: "Uite-l pe Liiceanu!"

În cel de-al doilea caz relatat, Cărtărescu era într-un avion care urma să decoleze. O stewardesă l-a privit fix, iar apoi, chiar înainte să explice procedurile de siguranță la bord, a spus către pasageri: "Avem onoarea să-l avem printre noi pe domnul Mircea Badea!".

În cea de-a treia situație relatată, Cărtărescu, aflat la volanul unei mașini, a frânat brusc. Șoferul din spate a frânat și el, aproape să-l ciocnească, apoi a coborât și s-a dus spre Cărtărescu, dar când i-a văzut figura i-a întins mâna și i-a zis: "Ce onoare să vă întâlnesc, domnule Mungiu, chiar și într-o asemenea situație!".

Mircea Cărtărescu nu a povestit cum a reacționat în cele trei situații de mai sus.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...