Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Madame Hooligan, în deschiderea concertului Manu Chao

Madame Hooligan va deschide concertul pe care Manu Chao îl va susţine luna viitoare, pe data de 16 aprilie, la Sala Palatului. Concertul este organizat de Emagic şi este inclus în turneul de promovare a noului proiect al artistului, ...

Share

Dana Ilie 0 comentarii

08.03.2011 - 12:09
Madame Hooligan va deschide concertul pe care Manu Chao îl va susţine luna viitoare, pe data de 16 aprilie, la Sala Palatului. Concertul este organizat de Emagic şi este inclus în turneul de promovare a noului proiect al artistului, Manu Chao La Ventura, ce se adresează în primul rând fanilor înfocaţi ai muzicii lui Manu Chao.
 
  Madame Hooligan a fost văzută de agentul lui Manu Chao cu ocazia show-ului susţinut de trupă în Olanda, la începutul anului, acesta fiind plăcut surprins de stilul eclectic al proiectului - un amestec ingenios de rock alternativ şi neo grunge cu onomatopee vocale tipic româneşti şi influenţe balcanice. În prezent, trupa îşi face încălzirea cu o serie de show-uri la The Ark Underground, fiind de altfel prima trupă americană rezidentă într-un club autohton.
 
  Madame Hooligan a luat naştere la sfârşitul anului 2006 în Los Angeles, California, la iniţiativa lui Radu Almăşan.  
 
 Pe 16 aprilie, Radu, Ben, Felix şi Austin vor urca pentru prima dată pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în deschiderea concertului Manu Chao La Ventura. Biletele pot fi achiziţionate pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sală va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţă, la cele mai îndepărtate. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...