Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iggy Pop concertează în România

Iggy Pop va cânta alături de trupa sa, Iggy and the Stooges, pe 27 august, la Tuborg Green Fest Peninsula.  Cel mai mare festival din România are loc şi anul acesta pe malul Mureşului, în Târgu Mureş, în ...

Share

Toader Paun 0 comentarii

27.07.2011 - 18:55

Iggy Pop va cânta alături de trupa sa, Iggy and the Stooges, pe 27 august, la Tuborg Green Fest Peninsula.  Cel mai mare festival din România are loc şi anul acesta pe malul Mureşului, în Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, între 25 şi 28 august. În perioada festivalului vor putea fi urmărite aproximativ 70 de concerte.

Considerat unul dintre cei mai plini de energie solişti ai tuturor timpurilor, Iggy Pop  şi-a început cariera  în urmă cu mai bine de 50 de ani, ca toboşar. Iggy nu a influenţat doar naşterea mişcării punk, ci şi artiştii genurilor garage, indie sau hard rock.

Iggy and the Stooges ar fi urmat să urce pe scena celei de-a treia ediţii a festivalului B'estfest, în 2009, dar muzicienii şi-au anulat atunci toate concertele după moartea chitaristului Ron Asheton. Astfel, fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Iggy Pop îm­preună cu trupa sa pentru prima oară live în ţară pe 27 august. 

Citește totul despre:

Comentarii