11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalGrupul hip-hop Wu-Tang Clan, la festivalul UNTOLD din Cluj

Grupul hip-hop Wu-Tang Clan, la festivalul UNTOLD din Cluj

Cel mai cunoscut grup hip-hop din lume, Wu-Tang Clan, va participa la festivalul Untold ce va avea loc între 30 iulie – 2 august, la Cluj. Cu această ocazie, Wu-Tang Clan va lansa, în premieră în România, al șaselea album al grupului, intitulat A Better Tomorrow.

Cei opt artiști rap ai grupului Wu-Tang Clan – RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah și Masta Killa – au reușit să se impună în industria muzicală imediat după lansarea lor din 1993 și să îl detroneze pe cunoscutul artist Dr. Dre atât pe plan artistic, cât și pe plan financiar. 

Wu-Tang Clan a fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com, una dintre cele mai importante platforme de conținut din SUA: "Nicio armă din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitățile lui. Au fost neînfricați în abordarea lor".

Alături de grupul Wu-Tang Clan, la festivalul Untold vor mai participa și alți artiști hip-hop cunoscuți, precum DJ Premier, Tinie Tempah și Jeru the Damaja.

“În vară, Cluj-Napoca va deveni destinația muzicală turistică a României. Fanii artiștilor sunt încurajați să-și cumpere din timp bilete la primul Major-Sized Festival din România, pentru a-și asigura locul. Vânzările UNTOLD Festival sunt duble față de orice alt festival organizat până acum în România”, a spus Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Până în prezent au fost vândute peste 35.000 de abonamente de patru zile la festival, iar ultimele 5.000 de abonamente pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, la prețul de 289 lei + taxe.

În plus, se pot achiziționa câte 1.000 de bilete pentru fiecare zi a festivalului. Prețul unui bilet de o zi este de 129 lei plus taxe în rețeaua Eventim.

De asemenea, cei interesați pot achiziționa unul din cele 100 de bilete VIP disponibile pentru fiecare zi a festivalului, prin care se beneficiază de accesul în ZONA VIP. Prețul unui bilet VIP este de 229 lei plus taxe în rețeaua Eventim. 

Fanii care nu și-au asigurat din timp cazare pe perioada festivalului pot achiziționa acum pachetul Early General Access ce conține Abonament plus Camping la prețul de 338 lei plus taxe.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă