Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

GAFA cu care Mihai Gâdea l-a lăsat mască pe Jose Carreras

Invitat în urmă cu două zile în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3, celebrul tenor Jose Carreras a avut parte de o întrebare năucitoare din partea moderatorului, potrivit

Share

Rl online 0 comentarii

25.05.2012 - 19:53

Invitat în urmă cu două zile în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3, celebrul tenor Jose Carreras a avut parte de o întrebare năucitoare din partea moderatorului, potrivit Realitatea.net.

"V-aţi întrebat vreodată mama, mama care a insistat să luaţi lecţii de canto cât de departe şi-ar fi dorit să ajungeţi? Pentru că de la momentul în care o mamă pledează pentru ca fiul să ia lecţii de canto, lecţii costisitoare, probabil are un vis. Ar fi visat vreodată să câştigaţi definitiv, pentru totdeauna milioane, miliarde de inimi pe planetă. Aţi întrebat-o vreodată?", l-a întrebat Mihai Gâdea pe Jose Carreras.

Tenorul a răspuns după un scurt moment de ezitare. Iar răspunsul a fost năucitor. "Bine... din păcate, am pierdut-o pe mama când avea 18 ani", iar explicaţiile au continuat.

Cu câteva minute înainte, Gâdea îi spuse lui Carreras că se pregătise câteva zile pentru emisiune.

 

Citește totul despre:

Comentarii