Fusion la Sala Palatului

Celebrul chitarist Al Di Meola va susţine în data de 25 mai un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Acesta este al doilea concert în România, artistul înregistrând un real succes în 2008, când a ...

Share

Octavian Palade 0 comentarii

19.05.2010 - 15:30

Celebrul chitarist Al Di Meola va susţine în data de 25 mai un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Acesta este al doilea concert în România, artistul înregistrând un real succes în 2008, când a cântat tot pe scena Sălii Palatului.

Ajuns aproape la 56 ani, Al Di Meola este considerat unul dintre cei mai influenţi cântăreţi de fusion jazz. Pasionat de corzile chitării încă din adolescenţă, Di Meola a debutat pe scena muzicală în 1974, în calitate de chitarist în formaţia „Return to Forever", înfiinţată de Chick Corea. După despărţirea trupei în 1977, şi-a lansat cariera solo care i-a adus consacrarea artistică, precum şi locul printre cei mai bun chitarişti din lume. De-a lungul timpului a colaborat cu multe nume celebre din industria muzicală, dintre care îi putem aminti pe Jean-Luc Ponty, Phil Collins, Carlos Santana, Stevie Wonder, Frank Zappa sau Steve Vai.

Concertul ne va da ocazia de a-l asculta pe Al Di Meola împreună cu formaţia „New World Sinfonia". Aceştia vor combina jazz-ul cu ritmurile de dans ale muzicii latino, beat-urile puternice ale muzicii rock şi cu fragmente din muzica tradiţională a întregii lumi.

Evenimentul începe la ora 20.00, iar biletele pot fi achiziţionate de pe my-
ticket.ro sau din reţeau magazinelor Diverta. Preţul unui bilet variază între 80 de lei şi 250 de lei, în funcţie de poziţio­narea în sală.

Citește totul despre:

Comentarii