Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Donald Trump vrea să cumpere publicaţia The New York Times

Donald Trump vrea să cumpere The New York Times, informează huffingtonpost.com, potrivit Mediafax. În acest sens, Trump ar fi avut "mai mult de o ...

Share

Rl online 0 comentarii

24.01.2013 - 13:27
Donald Trump vrea să cumpere The New York Times, informează huffingtonpost.com, potrivit Mediafax.

În acest sens, Trump ar fi avut "mai mult de o întâlnire" pentru a convinge familia Sulzberger, care controlează în prezent The New York Times, să îi vândă publicaţia. Totuşi, informaţiile privind strategia pe care Donald Trump ar avea-o pentru a prelua The New York Times sunt neclare. De asemenea, potrivit unor surse apropiate situaţiei, este puţin probabil ca familia Sulzberger să accepte oferta lui Trump.

Totuşi, dacă va reuşi preluarea The New York Times, acest lucru va fi o schimbare importantă pentru afacerile derulate de Donald Trump, care are în special business-uri în imobiliare.

Un purtător de cuvânt al lui Donald Trump a refuzat să comenteze informaţia. De asemenea, şi reprezentanţii grupului de presă Times, din care face parte publicaţia The New York Times, au refuzat să comenteze.

Pe de altă parte, The New York Times a fost un trofeu râvnit şi de alţi miliardari, Michael Bloomberg, primarul oraşului New York şi fondator al agenţiei de informaţii financiare Bloomberg, fiind la rândul său menţionat de-a lungul timpului printre potenţialii cumpărători interesaţi ai publicaţiei.

The New York Times (NYT) este un cotidian american, înfiinţat la New York în 1851, an de când publicaţia a apărut fără întrerupere.

Grupul de presă Times Co. a anunţat, în ianuarie 2010, că va introduce la începutul anului 2011 o taxă pentru cei care doresc să acceseze conţinuturile publicate pe nytimes.com.

Publicaţia New York Times a introdus, pe 29 martie 2011, plata pentru conţinutul online pentru cititorii din întreaga lume, după ce a testat formula în Canada începând cu 17 martie 2011.

În martie 2012, The New York Times Company a decis să limiteze accesul gratuit la 10 articole pe lună de pe NYTimes.com, după ce, timp de un an, userii site-ului publicaţiei au avut acces la un număr de 20 de articole gratuite pe lună.

The New York Times Company este o companie internaţională de media, care în 2011 a înregistrat venituri de 2,3 miliarde de dolari. Compania deţine, printre altele, titulurile The New York Times, the International Herald Tribune, The Boston Globe, NYTimes.com, BostonGlobe.com, Boston.com.

Preşedintele The New York Times Company este Arthur Ochs Sulzberger Jr., a cărui familie deţine controlul publicaţiei The New York Times din 1896.

Citește totul despre:

Comentarii