Capitala Ucrainei arată ca un oraș sub asediu în seara finalei Eurovision. Măsuri speciale de securitate în jurul sălii de concert de la Kiev

Finala concursului Eurovision, care este programată sâmbătă seară la Kiev, este o provocare pentru autorităţile din Ucraina.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.05.2017 - 21:30

Finala concursului Eurovision, care este programată sâmbătă seară la Kiev, este o provocare pentru autorităţile din Ucraina, informează TVR.

Mii de poliţişti patrulează pe străzile din capitala Ucrainei şi verifică orice li se pare suspect. La sala de spectacol se face filtru de securitate ca în aeroport, astfel că nimeni nu trece neverificat.

Peste 11 mii de camere de supraveghere au împânzit Kievul. Din centrul de comandă se monitorizează fiecare colţ al oraşului, în căutarea eventualelor ameninţări. 

Din motive de siguranţă, delegaţiile care îi însoţesc pe artişti se deplasează doar sub escorta poliţiei ucrainene. 

10.000 de poliţişti şi 3.000 de reprezentanţi ai Gărzii Naţionale asigură paza şi protecţia la concursul Eurovision. La Centrul internaţional de expoziţii din Kiev, unde se ţine competiţia, nimeni nu intră fără filtru de securitate. 

Melodia României, "Yodel It", este foarte bine cotată la casele de pariuri, unde se află pe a şaptea poziţie, după Portugalia, Italia, Bulgaria, Belgia, Suedia şi Marea Britanie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...