Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Afișul complet al celei de-a VI-a ediții a festivalului Summer Well

A șasea ediție a festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea, reunește zece trupe și artiști noi de succes.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 28.03.2016 - 14:28

A șasea ediție a festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea, reunește zece trupe și artiști noi de succes

Primele formații anunțate la începutul lui februarie pentru ediția 2016 au fost Hurts, The 1975, Years&Years, The Neighbourhood și Sundara Karma. Afișul festivalului a fost completat finalul lunii martie de Borns, Blossoms, Honne și Haelos. Celebrul duo britanic The Chemical Brothers va închide festivalul cu fenomenalul lor show vizual, pe 14 august.

Biletele puse în vânzare pentru ultimele trei ediții ale festivalului s-au vândut în totalitate, iar în anul acesta cele din categoria Early Bird s-au epuizat deja. Ultimele bilete pentru cele două zile de festival Summer Well 2016 mai pot fi achiziționate din Orange shop-uri (www.orange.ro/shops) sau online pe www.easytickets.ro și www.eventim.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...