23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternațional"The Revenant" conduce box office-ul românesc

“The Revenant” conduce box office-ul românesc

The Revenant”, cu Leonardo DiCaprio, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Cel mai recent film în care joacă actorul Leonardo DiCaprio, “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant”, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a avut încasări  încasări de 1.136.572 de lei şi spectatori de 57.071, în box office-ul românesc de weekend, informează Mediafax.

În “The Revenant”, care este distribuit în România de Odeon Cineplex, Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vânător însetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi în vestul american, în condiţii ostile, acţiunea fiind plasată în anul 1823. Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la categoria “cel mai bun actor într-un rol principal” a premiilor Oscar din acest an.

Comedia “Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride along 2”, de Tim Story, ocupă locul al doilea în box office, cu încasări de 595.467 de lei şi 30.835 de spectatori. “Ride Along 2”, distribuit în România de Ro Image 2000, prezintă noile aventuri ale agentului de pază logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat în academie, care face din nou echipă cu James Payton (Cube) – un detectiv coleric – pentru a patrula pe străzile din Atlanta, potrivit cinemagia.ro.

Citeşte şi: Cel mai recent film în care joacă Leonardo DiCaprio, “The Revenant”, în topul box office-ului nord-american

Premiera lungmetrajului “Al 5lea val/ The 5th Wave”, de J. Blakeson, ocupă locul al treilea în box office-ul românesc de weekend, având încasări de 514.640 de lei şi fiind vizionat de 27.341 de spectatori. Distribuit de InterComFilm Distribution, “Al 5lea val” spune povestea unei adolescente ce încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de o invazie extraterestră care a ucis deja populaţia şi a dus umanitatea înapoi în epoca de piatră.

Lungmetrajul “Cei opt odioşi/ The Hateful Eight”, de Quentin Tarantino, cu Samuel L. Jackson, Kurt Russell şi Jennifer Jason Leigh în rolurile principale, a coborât pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 225.452 de lei, după ce a fost văzut de 10.883 de spectatori. Acţiunea peliculei, distribuită de Forum Film România, se petrece în Wyoming, într-o iarnă geroasă, când, opt personaje, fiecare cu un rol clar definit, se trezesc prinse într-o pânză deasă de trădări şi ameninţări, care le pune la îndoială abilitatea primară de a supravieţui.

Citeşte şi: „Răzbunătorul. Legenda lui Hugh Glass“, drumul de la carte la film

Animaţia “Norm de la Polul Nord/ Norm of the North”, de Trevor Wall, se află pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 206.439 de lei şi 12.670 de spectatori. În acest film, care este distribuit în România de Ro Image 2000 Prorom Distribution, un urs polar este silit să-şi părăsească căminul lui polar, împreună cu trei prieteni hârciogi, pentru a porni într-o călătorie plină de aventuri care se sfârşeşte în New York City. Ajuns la New York, Norm devine mascota unei corporaţii, însă află că este folosit într-o conspiraţie care ameninţă Polul Nord, ţinutul în care s-a născut.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...
Ultima oră
Pe aceeași temă