Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Românii au talent" - un nou record de audienţă, vineri seară

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară la Pro TV, a avut o cotă de piaţă de 58,1% pe publicul comercial, un nou record înregistrat pe emisiunile de divertisment din ...

Share

Ovidiu Petrovici 0 comentarii

20.03.2011 - 17:56

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară la Pro TV, a avut o cotă de piaţă de 58,1% pe publicul comercial, un nou record înregistrat pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter, potrivit site-ului emisiunii, informează Mediafax.

Potrivit site-ului romaniiautalent.protv.ro, audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, în intervalul 20.30 - 22.59, a fost pe publicul comercial - din mediul urban cu vîrste cuprinse între 18 - 49 de ani - de 23 puncte de rating şi 58,1% cotă de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decît audienţa medie înregistrată de Antena 1 care atingea abia 2,4 puncte de rating şi 6,0% cotă de piaţă.

Cu această cotă de piaţă, Pro TV şi-a bătut propriul record înregistrat la ediţia difuzată în urmă cu o săptămână, ediţia a patra, cînd cota de piaţă se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% Pro TV stabileşte în ediţia a cincea un nou record la capitolul cotă de piaţă înregistrată pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter.

Peste 5 milioane de români au urmărit în minutul de maximă audienţa (21.19) înregistrat la nivelul întregii ţări emisiunea-fenomen care îi ţine pe telespectatori ţintuiţi în faţă micilor ecrane. Pe publicul comercial, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.45, cînd ratingul Pro TV ajungea la 29,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 70,6%.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămîne la fel de zdrobitoare cu Pro TV înregistrând 22,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,8%, pe locul al doilea situîndu-se TVR cu 3,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,2%, în timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Vineri seară, scena de la "Românii au talent" a aparţinut în cea mai mare parte dansatorilor, imitatorilor, jongleurilor şi magicienilor. Juriul a ramas fără cuvinte la numerele prezentate, iar publicul i-a răsplătit pe concurenţi cu urale şi ropote de apaluze.

Citește totul despre:

Comentarii