Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Filarmonica "George Enescu" lansează programul de educaţie muzicală "Clasic e fantastic"

Filarmonica "George Enescu" lansează programul de educaţie muzicală "Clasic e fantastic", pentru copii şi tineri de la 4 la 20 de ani, care se va desfăşura în perioada noiembrie 2010 - iunie 2011, informează

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

10.11.2010 - 15:35

Filarmonica "George Enescu" lansează programul de educaţie muzicală "Clasic e fantastic", pentru copii şi tineri de la 4 la 20 de ani, care se va desfăşura în perioada noiembrie 2010 - iunie 2011, informează Mediafax.

Programul este realizat în beneficiul celor 10.000 de copii si tineri care pot avea acces gratuit la toate evenimentele organizate sub genericul "Clasic e Fantastic".

În perioada noiembrie 2010 - iunie 2011, sunt programate 16 concerte, dintre care opt se vor desfăşura în Sala Mare a Ateneului Român, cu concursul Orchestrei simfonice a Filarmonicii "George Enescu", dirijată de Ilarion Ionescu Galaţi şi Horia Andreescu, şi alte opt concerte-spectacol, ce vor avea loc în Sala de operă a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (UNMB), cu interpreţi actori, păpuşari, cântăreţi, studenţi ai UNMB, membrii ai Orchestrei Filarmonicii "George Enescu". Peste 100 de artişti vor lucra la realizarea programului "Clasic e Fantastic".

Intenţia organizatorilor este de a dezvolta acest program educaţional pe termen lung, în stagiunile viitoare, preconizând extinderea lui şi în alte oraşe ale ţării. Creşterea numărului de susţinători ai proiectului - companii şi organizaţii - este condiţia vitală ca acesta să poată fi împlinit la anvergura necesară.

Gala "Clasic e Fantastic", organizată în scop filantropic, va avea loc la Ateneul Român, sâmbătă, de la ora 18.30.

Citește totul despre:

Comentarii