24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăCulturăConcertul de la Viena va avea public redus din cauza pandemiei

Concertul de la Viena va avea public redus din cauza pandemiei

Concertul de la Viena va avea public redus din cauza pandemiei, a anunțat Filarmonica din Viena. Este vorba de Concertul de Anul Nou, care are loc, prin tradiție, în ziua de 1 ianuarie a fiecărui an.

Concertul se transmite în direct la foarte multe posturi de televiziune, dar foarte multă lume dorește să asiste pe viu la concert. Și anii trecuți era greu de obținut un bilet pentru a intra în sală, dar pentru 1 ianuarie 2022 va fi și mai greu. Doar o mie de spectatori vor fi primiți în sală la concertul din 1 ianuarie 2022. Pentru a asigura distanțarea celor din sală, 700 de bilete pentru concertul din 1 ianuarie 2022 au fost transferate la concertul din 1 ianuarie 2023.

Concertul de la Viena va primi doar o mie de spectatori

Reducerea numărului de locuri pentru spectatori a fost decisă în contextul celor mai recente măsuri sanitare introduse în Austria.

Aceste reguli permit accesul la evenimente cu peste o mie de persoane doar dacă ești vaccinat cu schema completă sau dacă ai un test PCR negativ. Pentru a evita oprirea unor spectatori la intrare, Filarmonica a decis ca numărul total de spectatori să fie o mie.

Cele mai cunoscute piese ale acestui concert faimos sunt „Dunărea Albastră” și „Marşul lui Radetzky”.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...
Ultima oră
Pe aceeași temă