Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

„Clasic e fantastic: Ceaikovski şi Povestea unui Spărgător de nuci”, la Teatrul Odeon

Spectacolul "Clasic e fantastic: Ceaikovski şi Povestea unui Spărgător de nuci", regia Monica Ciucă, va fi prezentat în premieră, joi, la sala Majestic a Teatrului Odeon, potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 05.12.2019 - 19:30

Din distribuţie fac parte Alexandra Laura Badea, Monica Ciută, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sârbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian), Monica Buştean (vioară). Concepţia păpuşilor îi aparţine Aureliei Bădulescu, decorul şi costumele sunt realizate de Valeria Cristia şi Sânziana Tarţa, iar scenariu este realizat de Cristina Sârbu şi Ana Sârbu.

"În casa în care trăia Piotr, cei doi şoricei, Sică şi Rică, şi pisicuţa Lola au asistat la crearea acestor balete pe care le-au şi dansat. Pentru ca să poată face acest lucru, ei au luat lecţii de balet. Ce este o lecţie de balet? Cum se scrie un balet? Cum se pregăteşte un balerin pentru un rol? Sunt câteva întrebări la care trupa "Clasic e fantastic" va încerca să răspundă. În partea a doua a spectacolului vom prezenta povestea şi muzica "Spărgătorului de nuci". Din decorul nostru nu va lipsi cu siguranţă nici marele şi strălucitorul brad de Crăciun, căci întreaga poveste se desfăşoară în noaptea Ajunului, cel mai potrivit timp pentru înfăptuirea minunilor şi împlinirea visurilor", se arată în descrierea spectacolului.

Spectacol de teatru educaţional din seria "Copilăriile marilor muzicieni" este interactiv pentru copii de peste 5 ani.

Biletele pot fi achiziţionate la 25 de lei - adulţi şi 15 lei - copii.

Comentarii