Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cartoon Network lansează ,,Aventurile Fraţilor Urşi''

Celebra cântăreaţă va interpreta replicile vacii melodramatice.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

24.10.2020 - 14:34

Delia Matache va fi vocea unuia dintre personajele din filmul ,,Aventurile Fraţilor Urşi''. Filmul va apărea pe Cartoon Network sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17.20. 

Celebra cântăreaţă va interpreta replicile vacii melodramatice. Personajul ei se întâlneşte cu fraţii urşi care au rămas pe drumuri din cauza unui accident de maşină şi îi invită la o petrecere a animalelor faimoase pe internet.

În momentul în care pasiunea celor trei fraţi urşi pentru camionete cu mâncare şi videoclipuri virale iese de sub control, aceasta intră sub atenţia ameninţătorului agent Trout de la Controlul Faunei Sălbatice. Trout îşi face o misiune din a-i separa pe cei trei fraţi unul de altul şi a restabili „ordinea naturală”. În faţa acestei ameninţări, Grizz decide că există un singur lucru pe care îl pot face - să se mute în Canada. Cei trei fraţi pornesc într-o aventură extraordinară care-i va conduce către prieteni noi, numeroase pericole dar şi petreceri fantastice. Însă, cel mai important pe durata acţiunii "Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul”, cele trei personaje îşi vor aminti felul în care s-au întâlnit şi au devenit fraţi, astfel încât să îşi ţină familia unită.

"E un desen plin de aventură, presărat cu umor şi situaţii care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate în care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci când vaca melodramatică e ba puţin ironică, ba puţin înţepată. Mi se pare că arată că are personalitate", a spus Delia într-un interviu recent după o sesiune de înregistrări.

Fanii acestui serial mai au parte de o surpriză deoarece Cartoon Network anunţă deja un nou film cu fraţii urşi: „We Baby Bears”. Filmul va fi lansat în primăvara lui 2021 şi va urmări călătoriile celor trei fraţi din perioada copilăriei. Folosind o cutie magică, fraţii ursuleţi călătoresc prin mai multe lumi de poveste unde îşi fac noi şi noi prieteni. De fiecare dată aceştia trebuie să decidă: să rămână aici ori să plece mai departe în căutarea unui loc pe care să-l poată numi „acasă”.

Comentarii