13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTârg de carte cu discount, din 10 noiembrie, la Dalles

Târg de carte cu discount, din 10 noiembrie, la Dalles

De miercuri, 10 noiembrie, la galeria Dalles din Bucuresti începe a XI-a ediţie Kilipirim, cel mai mare târg de carte cu discount.

În cadrul târgului, 40 de edituri, 10.000 de titluri de carte, 2 expozitii inovative şi 10 premii speciale îi aşteaptă pe iubitorii de lectură timp de 5 zile, în perioada 10-14 noiembrie, la Kilipirim.

La cea de a XI-a ediţie a sa, Kilipirim reuneşte în acelaşi spaţiu titluri interesante ce acoperă toate domeniile: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design. Publicul se va putea bucura de achiziţii la preţuri speciale, cu discount-uri ce pot ajunge la 70%.

Alături de editurile prezente cu oferte speciale, Kilipirim va recompensa publicul vizitator al târgului prin organizarea tradiţionalei tombole, la care pot participa toţi cei care ajung la Kilipirim şi îşi depun, în urna special amenajată, talonul de participare.

Pentru a XI-a ediţie, Kilipirim va acorda 10 premii în carte, cu titluri din toate domeniile, iar tragerea la sorţi va avea loc pe 14 noiembrie, ora 14.00, în cadrul cafenelei Dalles.

O altă noutate prezentă în cadrul târgului este expoziţia de artă de la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o altă perspectivă: cea de obiect de artă. Viziunea artistică aparţine tinerilor studenţi de la secţia de Arhitectură de Interior a Faculttăţii de Arhitectură “Ion Mincu” şi reuneşte 20 de exponate.

La cea de a XI-a ediţie, Kilipirim a decis să susţină  campania “Colectează selectiv”, iniţiată de Green Peace. Organizaţia va fi prezentă la eveniment cu materiale informative, voluntari şi un stand cu vânzare de materiale-suport realizate din hârtie şi alte materiale reciclate.

Pentru ca mesajul de colectare selectivă să fie cât mai elocvent, Green Peace va organiza în cadrul Kilipirim o expoziţie de fotografie despre impactul negativ asupra mediului al depozitării necontrolate a deşeurilor.

Târgul Kilipirim durează 5 zile, în perioada 10-14 noiembrie, cu un program zilnic de vizitare de la 10.00 la 20.00, iar intrarea este liberă.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă