Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Iohannis și-a lansat noua carte la Bookfest. Ce spune șeful statului despre campania electorală

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, volumul "Primul pas", la Salonul Internațional de Carte "Bookfest". Șeful statului a vorbit despre campania electorală, despre care spune că nu a fost o experință plăcută și în care s-au aruncat ”găleți cu lături asupra candidaților”, mai ales asupra lui.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 23.05.2015 - 22:25

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, volumul "Primul pas", la Salonul Internațional de Carte "Bookfest".  Șeful statului a vorbit despre campania electorală, despre care spune că nu a fost o experință plăcută și în care s-au aruncat ”găleți cu lături asupra candidaților”, mai ales asupra lui.

”Cartea are o valoare deosebită, cel puțin pentru cei de față și pentru mine care sunt din generația celor care au crescut cu cartea în mână, are o valoare deosebită. Chiar la începutul campaniei am scris o carte pe care am considerat-o potrivită pentru a face anumite lucruri publice despre mine. Acum am scris o carte din cu totul alte motive. Primul: sigur, am promis cititorilor mei, aici la Expo, că voi adăuga un capitol care va descrie campania electorală, care a fost o campanie complicată, dificilă, energizantă, paralizantă și totuși, cred că pentru cei care au fost cât de cat conectați la ea a fost o perioadă intersantă.Această campanie electorală nu a fost o experiență plăcută. Asta nu înseamnă că nu a fost extrem de intensă, nu înseamnă că nu a avut foarte multă energie. A avut toate aceste lucruri. A fost o campanie care, prin modul în care s-au manifestat unii candidați, își avea locul mai degrabă la începutul anilor 1990, cu găleți de lături asupra candidaților, mai ales acestui candidat”, a declarat Iohannis, la lansare.

La eveniment, care include și o sesiune de autografe pentru numerosul public prezent, șeful statului a fost însoțit de Carmen Iohannis, soția sa. Au fost prezenți, de asemenea, Iren Arsene, directoarea Curtea Veche Publishing, scriitorul Iulian Tănase, numeroși consilieri și reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, conform Agerpres.

Citește și: Preşedintele Iohannis dedică noua sa carte, Primul pas, tuturor românilor care l-au votat

Potrivit editurii Curtea Veche, "Primul pas" nu este numai o cronică a campaniei electorale pentru Președinție din toamna anului 2014, ci și o analiză critică și constructivă a modelelor de conduită politică manifestate în jocul electoral și în viața publică în general", cartea fiind, de asemenea, "povestea unei victorii colective și autoportretul unui candidat care a adoptat un alt tip de discurs și de comportament pentru a-și transmite mesajul și modelul proprii".

Cartea reprezintă continuarea volumului "Pas cu pas", bestsellerul absolut al anului 2014, care s-a vândut în 130.000 de exemplare.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...