Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dinu C. Giurescu: Ceauşescu nu a fost numai un tiran

Cartea „Viaţa lui Ceauşescu: Ucenicul partidului" de Lavinia Betea, Cristina Diac, Florin-Răzvan Mihai şi Ilarion Ţiu, primul volum dintr-o trilogie în lucru, a fost lansată astăzi, la standul Editurii Adevărul de la ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.06.2012 - 22:07

Cartea „Viaţa lui Ceauşescu: Ucenicul partidului" de Lavinia Betea, Cristina Diac, Florin-Răzvan Mihai şi Ilarion Ţiu, primul volum dintr-o trilogie în lucru, a fost lansată astăzi, la standul Editurii Adevărul de la Târgul de carte Bookfest.

Academicianul Dinu C. Giurescu a spus la lansarea cartii că nimic nu e mai complicat decât să reconstitui biografia unor lideri şi mai ales a liderilor comunişti. "E nevoie de multă migală şi de pricepere ştiinţifică", a punctat el.

"Ceea ce surprinde în primul rând este amploarea proiectului. Nu avem un singur volum, ci trei volume. Primul cuprinde copilăria lui Ceauşescu, până în 1959. Al doilea îl prezintă pe Ceauşescu la putere, iar al treilea are un titlu la care sper să mai reflecte autorii, pentru că Ceauşescu nu a fost numai un tiran", a spus academicianul, potrivit Adevarul.

Citește totul despre:

Comentarii