Scriitoarea catalană Care Santos vine la București: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Autoarea romanului "Cel mai frumos loc din lume e chiar aici"

Share

Maria Capelos 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2017 - 13:09

Luni, 6 martie, la ora 19.00, Editura Humanitas Fiction ne dă întâlnire cu scriitoarea catalană Care Santos, al cărei roman, “Cel mai frumos loc din lume e chiar aici”, a apărut recent în România.

"Cel mai frumos loc din lume este chiar aici" a fost scris împreună cu Francesc Miralles și a apărut în colecţia "Raftul Denisei" la Editura Humanitas Fiction, în traducerea Corneliei Rădulescu. Alături de Care Santos, vor vorbi Tania Radu, Marina Constantinescu şi Simona Kessler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. 

Seara se va încheia cu o sesiune de autografe şi de o degustare de ciocolată. Nu este primul roman tradus în limba română al acestei în ascensiune scriitoare catalane, dar este primul scris la patru mâini, împreună cu Frances Miralles, un nume de referință pentru literatura motivațională și autor a numeroase bestselleruri.

Iris e distrusă când părinţii ei mor într-un accident. Într-o zi întunecată şi rece, când se plimbă prin cartier pentru a evita să se întoarcă singură acasă, trăieşte tentaţia de a se sinucide aruncându-se de pe un pod. Dar lucrurile nu se întâmplă astfel şi pare că pentru Iris există un alt plan divin: din momentul în care îi iese în cale o cafenea cu nume straniu – Cel mai frumos loc din lume e chiar aici – şi întâlneşte un magician care-i dăruieşte un ceas străvechi, oprit pentru totdeauna la ora 12, va trece printr-o serie de schimbări radicale. Pe măsură ce lunile trec, Iris va afla răspunsul la toate întrebările cu adevărat importante.

"După Rabindranath Tagore fericirea nu înseamnă să faci tot ceea ce ai vrea, ci să doreşti tot ceea ce faci.", spune Care Santos, iar romanul vă va convinge cu siguranță de acest lucru.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...