13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăCulturăCadourile Danei Nălbaru pentru copii

Cadourile Danei Nălbaru pentru copii

Bucureşti, 10 decembrie 2019

Dana Nălbaru a pregătit pentru copii mai multe surprize la acest sfârşit de an. Ea lansează sâmbătă, 14 decembrie, ora 12:30 la Opera Comică pentru Copii, în salonul Mozart prima ei carte pentru copii, Șapte povești de noapte bună. Lângă brad, în atmosferă de sărbătoare Dana va citi copiilor din poveştile inspirate chiar de copiii ei şi va dărui un pic din sufletul ei de mama.

Noua carte a Danei Nălbaru a fost publicată de Editura Nemi şi este recomandată de Itsy Bitsy FM.  Ea va putea fi găsită în librării şi pe site-ul editurii pentru a fi dăruită de sărbători tuturor copiilor. Cartea este creată atât pentru bucuria copiilor, cât şi în ajutorul părinţilor. Poveştile sunt prilej de conectare seară de seară între copii şi părinţi, pentru că autoarea crede mult în nevoia celor mici de a petrece cât mai mult timp împreună.

“Din inimă am inventat poveștile pentru copiii mei și le dăruiesc acum tuturor celor care vor și cred într-o lume mai bună. Sunt povești educative, care îi pot ajuta atât pe copii cât și pe părinți” declara Dana Nălbaru.

Tot la acest sfârşit de an Dana Nălbaru a lansat şi cel mai recent CD cu muzică pentru copiii, Bucurii pentru copii cântece de iarnă. Albumul conţine cele mai vesele cântece de iarnă care sunt acum pe piaţa de specialitate din România. Versurile sunt inspirate de modul inocent în care cei mici îşi pun întrebări despre lumea înconjurătoare, aducând umor şi veselie în inimile oricui ascultă aceste noi cântece de iarnă compuse şi cântate de Dana Nălbaru.

Şi pentru că cea mai importantă este sănătatea copiilor pentru orice părinte, Dana Nălbaru a ales să doneze din aceste noi cărţi şi CD-uri lansate la acest sfârşit de an, copiilor internaţi la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi copilului. Pe 17 decembrie, ea va fi prezenta in saloanele acestui spital care are grija de copiii aflaţi în suferinţa şi va oferi personal câte un CD sau o carte celor mici, care au nevoie de o bucurie pentru a-şi recăpata mai uşor sănătatea.

*************

Dana Nălbaru, cunoscuta cântăreață și compozitoare și-a dedicat ultimii ani unor proiecte creative atât pentru copii, cât și pentru părinții: melodii și cântece pentru copii, aplicații de muzică și povești pentru cei mici, conferințe și muzică pentru adulți. Dana Nălbaru a lansat în 2018 și proiectul „Redescoperă iubirea”, un proiect de conștientizare despre nevoia oamenilor de a-și căuta și redescoperi puterea interioară.

Conferințele „Redescoperă iubirea”, muzica pe care a compus-o și a produs-o în ultimii ani, albumul de muzică pentru copii Bucurii pentru copii – Cântece de iarnă, poveștile lansate acum, totul pornește de la motto-ul ei – iubirea este cea mai importantă, iar dragostea vindecă totul.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă