13.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeCulturăCadouri inedite, marca Teatrul Elisabeta!

Cadouri inedite, marca Teatrul Elisabeta!

Stim ca in aceasta perioada aglomeratia si statul la coada sunt la ordinea zilei. Iar in toata aceasta agitatie, poate nu ati apucat sa luati cadourile pe care vi le-ati dorit, sau poate, de ce nu, ati ramas in pana de idei. Ei bine, timpul nu e pierdut! Teatrul Elisabeta va propune un cadou cu totul special. Va invita la teatru! Cele mai frumoase si mai spumoase comedii pentru tine si prietenii tai sau intreaga familie va asteapta in luna ianuarie. Timpul trece, iar sarbatorile sse apropie cu pasi repezi, asa ca, nu rata sansa de a oferi un cadou cu totul special, savuros si plin de rasete.

Un arhitect cu 3 logodnice stewardese, o menajera si un prieten de la tara! Comedia “Boeing Boeing” se joaca miercuri, 9 ianuarie, ora 19:00. Distributia spectacolului este formata din: Aurelian Temisan, Marius Gilea, Maria Buza, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa.

“Puricele in ureche”, cea mai noua comedie a Teatrului Elisabeta, ne va purta prin Paris, prin inalta societate a saloanelor pariziene de la inceputul secolului XIX, sambata, 12 ianuarie, ora 16:00.  In regia semnata de Puiu Serban, vor evolua Lucian Ghimisi, Alexandra Velniciuc, Leonid Doni, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Stefan Velniciuc,  Alexandru Prica, Vlad Ianus, Mihnea Nicolau, Irina Noaptes, Raluca Ghervan, Maria Magdalena Tapu, Valeria Stoian,  Iulian Balan, Claudia Ene si Claudian Siman.

O comedie spumoasa care imbina umorul cu emotia si divertismentul cel mai pur cu reflectia matura! “Nimeni nu-i perfect” se va juca joi, 17 ianuarie, ora 19:30. Regia este semnata de Radu Beligan, iar distrbutia spectacolului este formata din: Silviu Biris, Eugen Cristea, Andreea Macelaru Sofron, Rodica Ionescu.

Un spectacol plin de suspans, intriga si comic cu o rasturnare de situatie finala de-a dreptul… “criminala”! “Capcana pentru un barbat casatorit” se va juca sambata, 19 ianuarie, ora 18:00. Distributia spectacolului este formata din: Cosmin Selesi, Stefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Alexandru Prica, Raluca Ghervan, Cristian Boeriu, Vlad Ianus, Iulian Balan, Maria Magdalena Tapu.

         

Cele mai citite

Ciolacu, despre obiectivele vizitei sale în SUA

Premierul Marcel Ciolacu va discuta cu partenerii americani, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Statele Unite, începând de duminică până miercuri, despre...

Discursul lui Iohannis la Dubai. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România consideră energia nucleară drept o sursă stabilă de energie şi că ţara noastră îşi propune să devină...
00:00:33

VIDEO. Un protestatar cu un steag palestinian și-a dat foc în fața consulatului israelian din Atlanta, Georgia

Un protestatar cu un steag palestinian și-a dat foc vineri (1 decembrie) în fața consulatului israelian din Atlanta, Georgia, au anunțat autoritățile. Persoana, pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă