Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursă de spectacole, la Nottara și Țăndărică

Bursă de spectacole, la Nottara și Țăndărică

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

10.10.2018 - 10:46

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunțe începerea Bursei de spectacole, ca parte a Festivalului Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard 2018. Astfel, în perioada 9 - 11 octombrie, 24 de selecționeri și directori de festivaluri din străinătate vor putea viziona cele mai bune producții ale Teatrului Nottara și ale Teatrului Țăndărică.

Teatrul Nottara

Marți, 9 octombrie, Sala Studio, ora 21.00: Iarna

Miercuri, 10 octombrie, Sala Mare, ora 19.00: Alcool

                                   Sala Studio. ora 21.00: Burlaci și burlăcițe

Joi, 11 octombrie, Sala Studio, ora 20.00: Somnambulism

 

Teatrul Țӑndӑricӑ

Marți, 9 octombrie, ora 11.00: Oblio; ora 19.00: Adunarea păsărilor 

Miercuri, 10 octombrie, ora 10.00: Omul de zăpadă

Joi, 11 octombrie, ora 10.00: Scufița roșie; ora 18.00: Migranții

De asemenea, miercuri, 10 octombrie, orele 13.00-16.00, la sediul UNATC vor avea loc conferința și workshop-ul ținute de Akihiro Yamamoto, actor al școlii Noh Kanze și director al Teatrului Noh Yamamoto. Noh, teatrul clasic japonez cu o tradiție de șapte secole, este cea mai veche formă de teatru de măști care încă se joacă în forma sa originală, fără nici o întrerupere. Ca purtător al acestei moșteniri culturale intangibile, Yamamoto Akihiro consideră că teatrul Noh aparține întregii lumi și și-a dedicat viața conservării și diseminării artei. În conferința pe care o va susține domnul Yamamoto, se va vorbi despre natura și istoria teatrului Noh, despre rolul său în Japonia și în lume, precum și despre responsabilitatea pe care o presupune activitatea unui actor Noh. Conferința va fi urmată de un workshop, în cadrul căruia publicul va avea șansa unică să vadă o demonstrație de elemente de expresie în limbajul Noh – mișcare, cîntec, măști și costume. 

Comentarii

loading...