Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ierusalim

Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim rămâne închisă din cauza epidemiei de coronavirus

Biserica Sfântului Mormânt, care urma să fie deschisă duminică, 24 mai, a rămas închisă, ca măsură de protecție împotriva epidemiei de Covid-19.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.05.2020 - 01:06

Biserica Sfântului Mormânt este închisă de două luni din cauza pandemiei de coronavirus care afectează și statul Israel. Biserica a fost închisă la data de 25 martie, cu puţin timp înainte de Paști.

În Israel, lăcaşurile de cult au fost autorizate să se redeschidă, începând de miercuri, cu condiția ca în interior să se afle maximum 50 de persoane simultan.

În cazul Bisericii Sfântului Mormânt, se pare că nu exista certitudinea că numărul de vizitatori ar putea fi ținut sub control, astel că redeschiderea ei a fost amânată pentru o dată neprecizată.

Comentarii