Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu

Artiștii să înțeleagă că vaccinarea populației este în interesul lor, susține ministrul Culturii

Artiștii din România ar trebui să înțeleagă că creșterea ratei de vaccinare a populației este în interesul lor, susține ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2021 - 13:59

Artiștii din România ar trebui să înțeleagă că creșterea ratei de vaccinare anti - Covid a populației este în interesul lor, susține ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Ministrul Bogdan Gheorghiu a prezentat această opinie într-o declarație la postul de radio Digi Fm.

"Vreau să vă spun că şi artiştii, până la urmă, trebuie să înţeleagă că este spre beneficiul lor să avem o rată de vaccinare cât mai bună la noi în ţară, pentru că asta înseamnă o reluare a activităţii lor în condiţii mai relaxate", a explicat ministrul Culturii.

El a făcut și un apel ca artiștii să devină formatori de opinie în favoarea vaccinării.

"Noi trăim într-o perioadă în care un rol foarte important îl au formatorii de opinie. În toate vremurile au existat formatori de opinie, dar acum, când comunicarea se poate face mult mai rapid şi la o scară mai largă, cu atât este mai important rolul lor şi de aceea este important ca figuri exponenţiale, atât din zona culturii scrise, dar şi din zona artei spectacolului, să se implice activ pentru a încuraja vaccinarea", a subliniat ministrul Culturii.

Comentarii