Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou Selfie

Din 16 septembrie, filmul „#Selfie69“ al regizoarei Cristina Iacob spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotrivă!

Share

[email protected] 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2016 - 19:00

Din 16 septembrie, filmul „#Selfie69“ al regizoarei Cristina Iacob spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotrivă!

Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #Selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ciudat, ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile? Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu, cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă.

După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau! Și dacă se lasă și cu mariaj, asta rămâne de văzut din 16 septembrie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...