Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Triplu vernisaj la Mogosoaia

Sambata, la Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia are loc, la ora 17, un triplu vernisaj romano-francez. Prima expozitie este realizata de studenti ai Scolii Superioare de Arte din Paris-Cergy si reprezinta ecoul pe care arhitectura ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.09.2005 - 00:00
Sambata, la Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia are loc, la ora 17, un triplu vernisaj romano-francez.
Prima expozitie este realizata de studenti ai Scolii Superioare de Arte din Paris-Cergy si reprezinta ecoul pe care arhitectura Mogosoaiei l-a avut asupra personalitatii lor artistice. Daca Mathilde Cameirao prezinta in "Gradini suspendate" o colectie de seminte recoltate din sit, ce va deveni in timp o gradina compozita, Camille Rossi ofera in "Romania-Mogosoaia" o arhitectura de voiaj, pliabila. Romain Huteau prezinta in "Octo" o instalatie inspirata de arhitectura cuhniei, in vreme ce Olivier Lapert se joaca cu portrete miscatoare in lucrarea sa, "O utila visare". Artistii romani care verniseaza sambata sunt Ana Oprescu, studenta la Universitatea de Arte din Bucuresti, si Cristina Passima. Prima expune fotografiile realizate in cursul performingului de costum semnat de Unda Pop si Costin Anghel, sustinut in 18 septembrie la Mogosoaia.
Cristina Passima prezinta la parterul palatului o ampla expunere-instalatie, cu titlul "Lucruri", in care obiect, semn si privitor reinvestesc simbolic anumite campuri ale vizualului cotidian sau nocturn. Curatorii expozitiilor sunt Catherine Lobstein si Doina Mandru. Vernisajele vor fi prefatate de criticul de arta Aurelia Mocanu.

Citește totul despre:

Comentarii