Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandalul de la Operă. Balerinii Alina Cojocaru și Johan Kobborg s-au întalnit cu noul ministru al Culturii

Noul ministru al Culturii, Corina Şuteu, a încercat să îl convingă pe Johan Kobborg să rămână la Opera Naţională. Șuteu a avut o întâlnire cu balerinii Alina Cojocaru și Johan Kobborg.

Share

Diana Biţă 0 comentarii

Actualizat: 07.05.2016 - 15:44

Noul ministru al Culturii, Corina Şuteu, a încercat să îl convingă pe Johan Kobborg să rămână la Opera Naţională. Șuteu a avut o întâlnire cu balerinii Alina Cojocaru și Johan Kobborg, transmite B1tv.


"Ne-am întors de la Ministerul Culturii, unde am fost invitați de Corina Șuteu pentru a vorbi despre Opera Națională București și viitoarea noastră colaborare cu aceasta. Am fost consecvenți cu principiile noastre. Am venit aici acum mai bine de doi ani, pentru a fi parte a trasformării care să facă din Opera Națională București o instituție de nivel internațional. Vom lua în considerare să rămânem doar dacă aceste aspecte vor fi menținute de noul management. Așteptăm următoarele întâlniri", a precizat Johan Kobborg pe contul său de Facebook. 

Citește și: Primele măsuri ale ministrului Culturii. Corina Șuteu: Johan Kobborg rămâne la Opera Națională din București


Acesta a vrut să transmită și un mesaj balerinilor de Opera Națională: "Pentru dansatorii din Opera Națională București: rămâneți puternici și amintiți-vă iubirea pe care o aveți pentru dans și sper că pasiunea voastră să vă ajute să treceți peste aceste vremuri de nesiguranță".

Citește și: Cât a pierdut Opera Națională din București din cauza situației tensionate din ultima lună

Scandalul de la Opera Română a dus și la pierderi financiare. Astfel, într-o lună marcată de tensiuni și proteste, Opera a pierdut, numai din costurile biletelor pentru reprezentațiile anulate, peste 20.000 de euro. La această sumă se adaugă aproximativ 350.000 de euro, reprezentând cheltuielile pentru producția spectacolelor anulate și drepturi de reprezentare.

Citește totul despre:

Comentarii