15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPremiile Muzicale MTV Romania 2007

Premiile Muzicale MTV Romania 2007

Pe 10 mai, in Piata Mare din Sibiu, se va desfasura a V-a editie a Premiilor Muzicale MTV Romania. Prin organizarea celui mai important eveniment al show-biz-ului autohton la Sibiu, prima televiziune muzicala din Romania se asociaza cu cel mai apreciat oras romanesc la nivel european.
Primarul Municipiului Sibiu, Klaus Werner Johannis, este incantat de faptul ca oganizatorii au ales acest loc: "Aducerea Premiilor MTV la Sibiu vine ca un lucru normal in contextul Capitalei Europene. Parteneriatul cu MTV pentru desfasurarea acestui eveniment este o confirmare a statutului onorant al Sibiului si suntem convinsi de reusita proiectului". In cadrul evenimentului, trupa Heaven va concerta in memoria lui Gil Dobrica, disparut pe data de 17 aprilie. Astfel, cei peste 30.000 de spectatori asteptati la MTV Arena, in Piata Mare din Sibiu, vor avea ocazia sa isi reaminteasca de cel care a fost numit Ray Charles al Romaniei.
Heaven planuia sa filmeze un videoclip in duet cu regretatul artist la piesa "Hit the road Jack" inca din 2005, de cand l-au cunoscut la mare, pe terasa Ciresica, unde maestrul obisnuia sa cante. "Momentul trupei Heaven de pe scena Premiilor Muzicale MTV Romania 2007 va fi cu siguranta unul special, cum nu s-a mai vazut in industria showbizului autohton. Maestrul Gil Dobrica reprezinta un personaj important in cultura noastra muzicala, iar faptul ca putem comemora un mare artist prin intermediul unei formatii de succes cum este Heaven nu poate decat sa ne bucure.
Nu trebuie sa dam uitarii numele mari din peisajul nostru muzical, iar MTV vrea sa se asigure de acest lucru", ne-a declarat Giovanni Francesco, MTV Event Manager.
Premiile MTV Romania din acest an aduc in atentia publicului 14 categorii: Cel mai bun grup, Cea mai buna piesa, Cea mai buna interpreta solo, Cel mai bun interpret solo, Cel mai bun hip-hop, Cel mai bun artist debutant, Cel mai bun artist dance, Cel mai bun rock, Cel mai bun album, Cea mai buna prestatie live, Cel mai bun pop, Cel mai bun website, Cel mai bun videoclip, Cel mai bun alternativ.
Castigatorii vor fi desemnati de catre publicul larg, prin vot online, la www.mtv.ro sau in Orange World. Votul poate fi exprimat pana pe 10 mai. Printre artistii cu cele mai multe nominalizari se numara: DJ Project – 5, Cleopatra Stratan – 3, Simplu – 3, Voltaj – 3, Directia 5 – 3, 3rei Sud-Est – 3, Florin Chilian – 3. Conform normelor aplicate in intreaga retea MTV, la categoriile "Lifetime Award", "Best International Artist" si "Free Your Mind Award", castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii MTV. Pentru categoria "Best Video", nominalizarile au fost facute de catre MTV, premiul urmand a fi acordat prin votul publicului in seara evenimentului, intre orele 19-22.30. In cadrul evenimentului, prezentat de componentii formatiei Ca$$a Loco, va concerta artistul jamaican Sean Paul, cunoscut publicului pentru hituri precum "Give It Up To Me", "Baby Boy" sau "I’m Still in Love With You". Premiile Muzicale MTV Romania 2007 se vor desfasura pe una dintre cele mai mari scene realizate vreodata in Romania (45 de metri lungime si 20 metri latime) si vor beneficia de unul dintre cele mai mari turnuri de lumini si control.
Printre artistii romani care vor sustine recitaluri se numara: Voltaj, Cargo, Loredana, Activ, DJ Project. "Va asteptam pe 10 mai, la Sibiu, Capitala Culturala Europeana, unde MTV Romania organizeaza cel mai mare eveniment muzical al anului. Cei prezenti in Piata Mare vor avea parte de un spectacol de neuitat", mai spune Giovanni Francesco.

INFO
» Biletele, Intre 35 sI 200 lei

Pretul biletelor pentru Gala Premiilor Muzicale MTV Romania variaza in functie de pozitionarea in Piata Mare si de facilitatile pe care le ofera (35 lei, 100 lei si 200 lei).
Cele de 100 si 200 lei sunt bilete VIP si asigura, pe langa intrarea la spectacol, si intrarea la petrecerea de dupa eveniment.
Biletele pot fi cumparate atat de la echipele mobile care vor merge prin liceele sibiene, facultati, centre comerciale, cat si din locuri fixe din Sibiu: strada Nicolae Balcescu, B-dul Mihai Viteazul, Piata Mica, magazinul Dumbrava, Media Galaxy, Facultatea de Inginerie si la Pavilion 2007 (Cazarma 90).

BATALIE
Nominalizarile la cele mai importante categorii sunt:

» Cel mai bun grup
3rei Sud-Est – Iubire
Akcent – French Kiss
DJ Project – Inca o noapte
Hi-Q – Razna
Simplu – Oficial imi merge bine

» Cea mai buna piesa
3rei Sud-Est – Iubire
Cleopatra Stratan – Ghita
DJ Project – Esti tot ce am
Simplu – Oficial imi merge bine
Stefan Banica Jr. ft. stefan Banica Sr. – Cum am ajuns sa te iubesc

» Cea mai buna interpreta solo
Anda Adam – Nai Nai
Anna Lesko – 24
Blondy – Fiesta
Corina ft. Toni Cottura – Quieres una aventura
Loredana – Departare

» Cel mai bun interpret solo
Alex – Yamasha
Cheloo – Operatiunea c*r pansat
Florin Chilian – Zece
Pavel Stratan – Nunta
Stefan Banica Jr. – Toata lumea danseaza

» Cel mai bun album
Activ – Everyday
Cleopatra Stratan – La varsta de trei ani
DJ Project – Povestea mea
Holograf – Taina
Voltaj – Revelator

Cele mai citite

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă