Declarațiile actorului american Ethan Hawke, făcute la București, urmărite pe Instagram de zeci de mii de oameni

Intervenția celebrului actor Ethan Hawke, invitat special al American Independent Film Festival, sa fost difuzată pe Instagram stories. Actorul a urcat pe scenă, marți seara, pentru a prezenta filmul „Born to be blue”, iar numeroasa comunitate de instagramers prezentă în salăa surprins momentul. Postările au făcut zeci de mii de vizualizări.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2017 - 12:18

Intervenția celebrului actor Ethan Hawke, invitat special al American Independent Film Festival, sa fost difuzată pe Instagram stories. Actorul a urcat pe scenă, marți seara, pentru a prezenta filmul „Born to be blue”, iar numeroasa comunitate de instagramers prezentă în salăa surprins momentul. Postările au făcut zeci de mii de vizualizări.

Cu 4 nominalizări la Oscar şi peste 20 de premii la marile festivaluri de film, actorul american Ethan Hawke a vorbit înainte de poiecția filmului „Born to be blue”, prezentat în premieră cinefililor din România, care au umplut sala de la Cinema PRO.

„Am investit foarte mult timp și energie în interpretarea lui Chet Baker. Când ne referim la Chet Baker, ne referim la un spirit, o personalitate, la ceea ce înseamnă viața. Gândiți-vă la ce stări vă transmite muzica lui. Exact despre asta am vrut să fie filmul. Am încercat, cât am putut, să ilustrez acest lucru”, a declarat Ethan Hawke.

Mesajele celebrului actor au fost întâmpinate cu aplauze de public și au putut fi urmărite live de zeci de mii de persoane prin intermediul instagramerilor care au transmis live momentul. „Comunicarea prin intermediul InstaStories este o modalitate care prinde foarte bine. În America, marile branduri se promovează astfel prin intermediul unor influenceri cu zeci - sute de mii și milioane de followers. Și în România există deja conturi de Instagram foarte bine poziționate, cu publicuri interesante”, a declarat Oana Ivan, Co-founder PiArtVision.

 „Ethan Hawke ne-a reconfirmat că pasiunea pentru artă aduce valoare atunci când îndeplinirea viselor vine de la sine. Mă bucur că cei care mă urmăresc pe Instagram au putut să simtă aceste lucruri prin transmisiile live realizate”, a declarat Adrian Dan, care face parte din echipa care administrează  România Pitorească și Discover Bucharest, conturi de Instagram care promovează locuri și întâmplări deosebite din București și din țară și  însumează 116.105 de urmăritori.

 „Atunci când ai ocazia să asculți un mare actor de la Hollywood realizezi că trebuie să lupți pentru a face exact ceea ce îți place, a investi în pasiuni și a te bucura de viață din plin. Mă bucur că am împărtăși cu prietenii de pe rețelele sociale aceste lucruri. Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeași limbă”, a precizat și Alex Mazilu, un cunoscut fotograf de la noi, al cărui cont de instagram este foarte apreciat de comunitate și are peste 6.700 de urmăritori.

„Se întâmplă lucruri frumoase în București, la care și-ar dori să participe și oamenii din alte localități, iar prin Insta stories și live-uri sunt conectați la acestea. Astfel, informația ajunge la foarte mulți oameni în același timp, la diferite categorii sociale, în funcție de targetul fiecăruia”, a precizat Carmen Negoiță, instagramer și blogger de lifestyle, cu peste 66.000 de urmăritori

American Independent Film Festival este este o inițiativă a Asociației Cinemascop, organizatorul festivalurilor Les Films de Cannes à Bucarest sau Audience Award Film Festival, și propune o selecție de producții independente și filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiția marilor filme narative americane. Prima ediție a festivalului are loc în perioada 15-21 septembrie 2017, la CinemaPRO și Cinemateca Eforie din București.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...