Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Actorii Teatrului Naţional s-au contaminat de magia Crăciunului

Pe 19 şi 29 decembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti va avea loc spectacolul „Magic Naţional“, care îi va reuni pe unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai primei scene a ţării, pe care îi veţi vedea în ipostaze inedite.

Share

[email protected] 0 comentarii

Actualizat: 09.12.2015 - 00:57

Pe 19 şi 29 decembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti va avea loc spectacolul „Magic Naţional“, care îi va reuni pe unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai primei scene a ţării, pe care îi veţi vedea în ipostaze inedite.

Un minunat prilej de sărbătoare şi de petrecere a clipelor atât de speciale care preced Crăciunul şi Noul An, într-un spectacol-concert avându-l „la pupitru“ pe Ion Caramitru, amfitrion şi regizor. I se alătură, cu talent măiastru, cunoscuţi actori şi Orchestra Emy Drăgoi & 3D Pro’ect. Supranumit „Regele jazzului la acordeon”, în Franța, unde  a studiat la Academia pariziană „Bill Evans”, capul familiei Drăgoi se va dovedi  şi un adevărat “rege al şansonetei”, tot la acordeon.

Acompaniaţi cu virtuozitate, în acest spectacol actorii cântă, chiar şi cei pe care-i auziţi mai rar (Ion Caramitru, Anca Sigartău) sau pe care, poate, nici nu i-aţi văzut vreodată atingând clapele pianului (Medeea Marinescu), dezmierdând sonorităţi de suflet slav (Tania Popa), smulgând lacrimi de râs (Emilian Mârnea, Petre Ancuța și Florin Călbăjos). În acest concert învăluit în magia sărbătorii, actorii şi dansează şi bat step. Îi veţi vedea ca dansatori, de această dată, pe Marius Manole, Istvan Teglas şi Lari Georgescu, toate acestea în scenografia rafinat „acordată” de Florilena Popescu Fărcăşanu.

De la Nichita Stănescu la Caragiale, de la Blaga şi Ana Blandiana până la versul popular, geneza, iubirea, minciuna, vraja, Luna, toate se întâlnesc pe scenă, pe cele mai diverse ritmuri şi tonalităţi. Momente artistice de înaltă ţinută, într-o seară de neuitat, în care toată lumea cântă şi dansează, chiar şi surprinzătoarea scenă a Teatrului Naţional.   

Citește totul despre:

Comentarii

loading...