13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăCulturăAndré Rieu lansează DVD-ul ”Love in Maastricht” și un nou album discografic...

André Rieu lansează DVD-ul ”Love in Maastricht” și un nou album discografic ”Romantic Moments II”

”Love in Maastricht”: Concertul în aer liber susținut în anul 2018, în orașul său natal este disponibil acum în format DVD. Invitați speciali: Los del Rio , celebra trupă cunoscută pentru melodia “Macarena”

Durata concertului: 138 minute.

”Romantic Moments II”: Noul CD cuprinde 16 melodii, coloane sonore ale celor mai cunoscute filme internaționale, balade și melodii de muzică clasică ce cuceresc de secole inimile a milioane de oameni.

André Rieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes muzicieni ai timpului nostru. Cu 90 de concerte pe an și peste 40 de milioane de albume vândute, “King of the Waltz” a câștigat milioane de fani de pe întreg mapamondul. Turneele sale se situează în mod regulat în Top 10 Billboard Touring Charts cu cele mai de succes spectacole din întreaga lume.

Pe 22 martie, André Rieu va lansa noul său DVD “Love in Maastricht” și noul album “Romantic Moments II”. Până atunci, admiratorii marelui artist sunt invitați să lanseze precomenzile pentru cele două materiale pe websiteul official: www.andrerieu.ro.

În luna aprilie,  fanii din România se vor putea bucura de prezența maestrului Andre Rieu și a orchestrei sale Johann Strauss, în cadrul celor 4 concerte ce vor avea loc în perioada 4 – 7 aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Toate cele patru concerte au fost declarate sold-out într-un timp record.

 

 

NOUL DVD – ‘LOVE IN MAASTRICHT’

André Rieu susține concerte în aer liber în fiecare an în Maastricht, orașul său natal. Anual, zeci de mii de persoane din toate colțurile lumii participă la una dintre cele mai emoționante experiențe muzicale vii posibile, desfășurată în piața orașului medieval. De acum, fanii se pot bucura de această experiență concertistică chiar de acasă, deoarece André Rieu va lansa DVD-ul “LOVE IN MAASTRICHT”, începând cu data de  22 martie.

Cu un număr record de 13 reprezentații susținute în piața din Vrijthof, André Rieu a încântat peste 150.000 de fani veniți din 80 de țări! 28 de camere de filmat au surprins cadre pline de emoție, momente de pe scenă și din public timp de trei zile. Înregistrat în luna iulie 2018, DVD-ul conține treizeci de piese fasinante: valsuri romantice, arii celebre, precum “Nessun Dorma” de Giacomo Puccini, melodii de renume mondial, printre care “Granada“, “Never Walk Alone” și “Radetzky March “; hituri internaționale, precum “Can’t Help Falling In Love“, și interpretări memorabile ale melodiilor “You Raise Me Up“, ”Lara’s Theme” din celebrul film “Doctor Zhivago“.

André Rieu este de neegalat având capacitatea de a interacționa cu publicul și de a-I determina pe spectator să se ridice în picioare, prin combinația sa fantastică de valsuri, muzică de film, musical, operă sau hituri. Până când renumitul vals “Dunărea albastră” de Johann Strauss, ajunge să fie interpretat la încheierea concertului, coridoarele devin neîncăpătoare pentru aceia care ies la dans.

Spectatorii vor putea urmări o serie momente muzicale susținute alături de vedete, de această dată: trupa Los del Rio a păstrat marea surpriză pentru finalul concertului, interpretând hitul “Macarena” și transformând piața din Vrijthof într-unul dintre cele mai mari spații de dans în aer liber din lume, seara fulminând cu un spectacol de focuri de artificii.

DVD-ul “Love in Maastricht”, va fi disponibil spre vânzare pretutindeni începând din data de 22 martie. Vă invităm să vă bucurați de această experimență cu André Rieu și renumita orchestra Johann Strauss, formată din 60 de muzicieni profesioniști, soprane de notorietate internațională, Platin Tenors și Los del Rio într-o expunere reală a emoțiilor, în cel mai frumos loc din Olanda! 138 de minute de divertisment pur! 

         

 

André Rieu – ”Love in Maastricht”

DVD – Tracklisting

 

1.     Seventy – Six Trombones

2.     Old Comrades

3.     Granada

4.     Tiritomba

5.     Nessun Dorma

6.     Snowwaltz

7.     Pie Jesu

8.     Olé Guapa

9.     You´ll Never Walk Alone

10.  Clog Dance

11.  Trompeten Echo

12.  Anton aus Tirol

13.  You Raise Me Up

14.  Lara´s Theme

15.  Poliushko Polie

16.  Kalinka

17.  Caro Name

18.  The Beautiful Blue Danube

19.  Amigos Para Siempre

20.  Radetzkymarch

21.  Strauss & Co.

22.  Libiamo

23.  Zorba´s Dance (Sirtaki)

24.  Macarena

25.  La Bamba

26.  Can´t Help Falling In Love

27.  Maastricht Anthem

28.  Maastricht, City Of Jolly Singers

29.  Adieu, Little Captain Of My Heart

30.  Marina

Durata: 138 min

 

 

 

NOUL CD – ROMANTIC MOMENTS II

 

 Albumul ”Romantic Moments II” prezintă melodii care ating de secole inimile a milioane de oameni.

 “Romantismul a jucat un rol foarte important în viața mea de când eram copil. Am început să cânt la vioară la vârsta de cinci ani. Mama mea a ales-o pentru mine și a avut dreptate. Pentru mine vioara este cel mai romantic instrument din lume”.- mărturisește André Rieu.

 

André Rieu este un fenomen mondial și un adevărat “maestru al maselor” așa cum descrie (New York Times). André Rieu  deține peste 500 de Discuri de Platină. În fiecare an concertele sale live atrag mai mult de 600.000 de fani.

Din momentul în care André Rieu a fondat Orchestra Johann Strauss (cea mai mare orchestra privată din lume), acum 30 de ani, valsul a renăscut la nivel mondial.

Vânzările masive ale materialelor discografice marca André Rieu au depășit 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri . Artisul cântă pe o vioară Stradivarius din 1732.

 

Însuși un adevărat romantic, André este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește împreună cu soția sa Marjorie într-un castel istoric, construit în 1452 în orașul său natal Maastricht/Olanda. Cuplul are doi fii și cinci nepoți.

 

”Romantic Moments II” – CD Tracklisting:

 

1. Around the World          

2. Sunrise Sunset (from “Fiddler on the Roof”)                   

3. Strangers in the Night

4. Sail Along  Silvry Moon      

5. Evening Prayer (from “Fiddler on the Roof”)           

6. Gern hab ich die Frau’n geküsst (from „Paganini“)       

7. Dorfschwalben aus Österreich   

8. Du schwarzer Zigeuner        

9. Morning Hymn (from “The Sound of Music”)

10. Red Roses for a Blue Lady   

11. El cóndor pasa

12. Träumerei (“Dreaming”)            

13. The Way Old Friends Do         

14. Viljalied  

15. An der schönen blauen Donau         

16. Amazing Grace

 

 

 

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...
Ultima oră
Pe aceeași temă