13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăCulturăActivista Malala Yousafzai, premiată cu Nobel pentru Pace, apare pe coperta Vogue

Activista Malala Yousafzai, premiată cu Nobel pentru Pace, apare pe coperta Vogue

Absolventa Universităţii Oxford, în vârstă de 23 de ani, i-a vorbit lui Edward Enninful despre credinţa sa, activismul pe Twitter şi noul ei parteneriat cu AppleTV+.

Yousafzai, care la 17 ani devenea cea mai tânără laureată a premiului Nobel pentru Pace, a vorbit şi despre prietenia cu alte tinere activiste, precum Greta Thunberg şi Emma Gonzalez în domeniul controlului armelor.

„Ştiu câtă putere se află în sufletu unei tinere”, este titlul de pe copertă.

Fotografiată de Nick Knight, coverul o arată pe activistă îmbrăcată într-o ţinută roşie semnată Stella McCartney cu eşarfă.

În interiorul revistei, ea apare într-o altă rochie roşie şi pantaloni de in, creaţie a designerului uruguaian Gabriela Hearst, asortaţi cu o eşarfă albastră contrastantă.

Anul trecut, Yousafzai a absolvit la Oxford University facultatea de Filosofie, Politică şi Economie şi recent şi-a lansat propria casă de producţie, Extracurricular.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă