Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Academicianul Dinu C. Giurescu va fi înmormântat azi la Cimitirul Bellu

Academicianul Dinu C. Giurescu, care a încetat marţi din viață la vârsta de 91 de ani, va fi înmormântat vineri în cavoul familiei de la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare asigurate de Garnizoana Bucureşti.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2018 - 06:57

Prietenii, discipolii, toţi cei care l-au admirat pe profesorul Dinu C. Giurescu i-au putut aduce un ultim omagiu joi la sediul Facultăţii de Istorie din Universitatea Bucureşti.

Joi seara, trupul neînsufleţit a fost depus la Biserica Italiană. Ceremonia religioasă de vineri va fi oficiată de Ioan Robu, Arhiepiscop-mitropolit catolic de Bucureşti.

Academicianul Răzvan Theodorescu va omagia personalitatea istoricului Dinu C. Giurescu şi va rosti un cuvânt de bun rămas.

Comentarii

loading...