Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Academia Germană de Film. O româncă este nominalizată la premiul pentru “Cea mai bună actriță”

Actrița Alina Șerban este nominalizată la Premiile Academiei Germane de Film pentru rolul din “Gipsy Queen”.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2020 - 00:39

Actrița româncă Alina Șerban este nominalizată la premiul pentru “Cea mai bună actriță” în cadrul
Premiilor Academiei Germane de Film, pentru rolul său din pelicula “Gipsy Queen” în regia lui
Hüseyin Tabak (Austria-Germania 2019).


Doar trei actrițe au fost nominalizate pentru acest premiu. Acestea sunt Anne Ratte-Polle - I was, I am, I will be (Es gilt das gesprochene Wort), Alina Șerban - Gipsy Queen și Helena Zengel - System Crasher (Systemsprenger).

Alina Șerban este actriță, dramaturgă si regizoare, inițiatoarea teatrului cu mesaj social rom în România și câștigătoare a numeroase premii internaționale. Deși înainte de acest film Alina Șerban nu știa limba germană și nici să boxeze, actrița româncă a luat lecții de germană și de box și s-a pregătit intens, reușind performanța de a da viață personajului Ali, o femeie curajoasă, mamă singură a doi copii, imigrantă, care luptă să le ofere copiilor șansa la o viață mai bună.

Comentarii