11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Un înalt ierarh a luat Covid-19. Care este starea acestuia

Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor a fost diagnosticat cu COVID-19, însă nu este spitalizat, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Alexandru Flavian Sava.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a dezmințit informaţiile potrivit cărora înaltul ierarh Calinic s-ar afla în stare gravă în spital şi ar fi intubat.

„La acest moment, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical şi proceduri specifice după ce a fost diagnosticat şi tratat corespunzător în urma contactării virusului COVID-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinţia Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

De asemenea, din mesajul reprezentantului Arhiepiscopiei reiese că ÎPS Calinic „mulţumeşte respectuos tuturor celor care l-au susţinut cu rugăciunile: monahi si monahii, preoţi, credincioşi şi credincioase, tineri şi bătrâni, elevi şi studenţi, în această perioadă dificilă”, conform agerpres.ro. 

Ultima oră
Pe aceeași temă