18.8 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeCoronavirusUn bărbat a fost condamnat la 5 ani de închisoare în Vietnam...

Un bărbat a fost condamnat la 5 ani de închisoare în Vietnam după ce a răspândit coronavirusul

În Vietnam a crescut numărul de cazuri zilnice

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a încălcat restricțiile COVID. Tânărul din Vitenam a fost acuzat că a răspândit coronavirusul la mai multe persoane. Potrivit presei de stat vietnameze, opt persoane au fost infectate din cauza bărbatului, iar una dintre ele a murit din cauza Covid-19.

Van Tri a fost găsit vinovat de „răspândirea de boli infecțioase periculoase la alte persoane”. Acesta a călătorit în luna iulie în provincia sa natală. În drumul său, a trecut prin orașul Ho Și Min în perioada de vârf a pandemiei. Acesta nu a respectat carantina de 21 de zile când a ajuns acasă.

Conform deciziei tribunalului, încălcarea de către acesta a perioadei de carantină a dus la infectarea mai multor oameni. În prezent, Vietnamul se confruntă cu o explozie a numărului de cazuri zilnice de COVID-19. Mai multe persoane au fost deja condamnate pentru răspândirea bolii.

În luna iulie, un alt bărbat, de 32 de ani, a fost condamnat la 18 luni de închisoare. De asemenea,  un însoţitor de bord al companiei Vietnam Airlines la doi ani de închisoare cu suspendare, în martie, din acelaşi motiv. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Explozie Călimănești. Anunț despre starea pacientului cu arsuri pe 40% din corp de la Bagdasar-Arseni

 Pacientul rănit în explozia de la magistrala de gaze din zona Călimănești, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" Bucureşti, este conştient, stabil...

ANM a publicat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

Meteorologii estimează că temperaturile vor rămâne mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă până spre finalul lunii octombrie. Cantităţile de precipitaţii...

Pastila pentru suflet – Pilda zilei

Pilda zilei - Ce-i mai mare? Cinstea sau averea?Ce-i mai mare: cinstea sau averea? s-au întrebat într-o zi credincioșii ieșiți de la biserică....
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies